2821
2789
عنوان

خاستگاری😓

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست
اوه اوه شیرینی رو باز کنی میگن عروس چه هوله همون اول جپاب مثبت و داد و تامام.  هر جور راحتی می ...

پس شیرینیشون رو تعارف نکینم . ممنون ک گفتی

چایی حتما ن باید جلسه ی اول ببرم؟؟ اخه جواب ک معلوم نیس.

نمیدونم والا یکم راهنماییم کن گلم

ما اصفهانییم  نمیدونم اینحا چجوره میترسم تعارف نکنیم زشت باشه  اخه جلسه اول قراره تازه ا ...

اصفهان آشنایی ندارم از رسوماتش

ولی چای و میوه کافیه دیگه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما اگه جوابمون قطعی مثبت باشه دختر از همون لحظه ای که اومدن میره استقبال بعدشم چایی و اینا.. ولی اگ ...

اره ما معلوم نیست چی بشه برای اشناییه

پس ولیسم تا صدام کنند برم بیرون؟ 

چایی باید حتما این جلسه ببرم یا ماله وقتیه ک جلسه نهایی و جواب مثبته؟

اصفهان آشنایی ندارم از رسوماتش ولی چای و میوه کافیه دیگه

شیرینی ک خودشون میارند رو ب خودشون تعارف کنیم ب نظرت یا میگن هوله ؟؟ جلسه ی اولم برای اشنتیی و جوابم مشخص نیس اخرش چی باشه

پس شیرینیشون رو تعارف نکینم . ممنون ک گفتی چایی حتما ن باید جلسه ی اول ببرم؟؟ اخه جواب ک معلوم نیس. ...

عزیزم چای رو آره ببر .. خواستگاری به چایی عروس معروفه .. گاها برادر عروس میاره جلسه اولو چون اشناییه ولی بنظرم عروس بیاره زیباتره شاید از هم خوشتون اومد 

به نظرت ازدواج از الان زود نیست واست؟😶

🙁خب توی منطقه ی ما همین سنه میانگین 

ولی در کل مورد خوبی ب نظر میاد برای همین گفتیم ک بیاد ولی معلوم نیس ک قسمت بشه یا نه

عزیزم چای رو آره ببر .. خواستگاری به چایی عروس معروفه .. گاها برادر عروس میاره جلسه اولو چون اشناییه ...

باش پس میبرم ولی استرس چایی بردنم خیلی زیاده خداییش😬

اره ما معلوم نیست چی بشه برای اشناییه پس ولیسم تا صدام کنند برم بیرون؟  چایی باید حتما این جل ...

خالم ک اومدن خواستگاری برای هردو شب چایی برد..تو شهر ما که معمولا دختر وایمیسته صداش کنن بعد چایی رو میبره.. جریان شیرینی هم زیاد سخت نگیر فرقی نداره چیکار کنی همون چایی و میوه هم کافیه

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
خالم ک اومدن خواستگاری برای هردو شب چایی برد..تو شهر ما که معمولا دختر وایمیسته صداش کنن بعد چایی رو ...

ممنون گلم 

یعنی وقتی میخوام بیام سلام بدم چایی دستم باشه یا اول سلام بدم بعد برم چایی بیارم؟ 

ممنون گلم  یعنی وقتی میخوام بیام سلام بدم چایی دستم باشه یا اول سلام بدم بعد برم چایی بیارم؟&n ...

همزمان دوتاش باهم

ممنون گلم  یعنی وقتی میخوام بیام سلام بدم چایی دستم باشه یا اول سلام بدم بعد برم چایی بیارم؟&n ...

اره درحالی ک سلام میدی چایی هم دستت باشه

از همشهری ها و همسایه هاتون باید بپرسی چون هرجا فرق میکنه. 

جای ما بعصی خانواده ها اول زنها میرن که دختر رابدون حجاب  ببینن بعد اگه پسندیدن پسرشون رو میگن بیاد.مامانم چنین خواستگارانی رو خونه راه نمی‌داد.

میگفت اول در محیط کار و دانشگاه خودتون دختر رو ببینین اگه پسندیدین آدرس بدین ماهم بریم ببینیم اگه پسندیدیم اجازه میدیم بیاین.

موقع  خواهرهام بعد حدود یکربع  از احوالپرسی و خوش و بش خانواده ها خواهرهام با میوه یا چای و.. . برای پذیرایی میرفتن پیش خواستگارها.

شیرینی و گل که اونها میاوردن تا آخر روی میز میموند.فقط جلسات آخر وقتی تصمیم قطعی گرفته شد و  قرار مدار اولیه رو میگذاشتیم و می‌خواستیم بگیم که فلان روز برای صحبت  جهیزیه بیاین شیرینی که آورده بودن باز میکردیم و به خودشون تعارف میکردیم.

البته خواستگاری و ازدواجم چون در شهر محل تحصیلم و خونه اجاره ای من در منزل  خاله م بود از همون اول خودم در رو باز میکردم و  همراه خاله م از مهمونها پذیرایی میکردیم.

شیرینی ک خودشون میارند رو ب خودشون تعارف کنیم ب نظرت یا میگن هوله ؟؟ جلسه ی اولم برای اشنتیی و جوابم ...

نبری بهتره

شاید اصلا جلسه اول شیرینیم نیارن برا من قطعی شد بعد شیرینی آوردن

حرفاتونو میزنید اگه لازم بود بگو به آشنایی بیشتر نیاز دارم حالا یه تصمیمی میگیرید باهم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
پس شیرینیشون رو تعارف نکینم . ممنون ک گفتی چایی حتما ن باید جلسه ی اول ببرم؟؟ اخه جواب ک معلوم نیس. ...

فکر میکنم رسم همه جائیه که اگه جواب معلوم نباشه نباید شیرینی خودشون رو باز کنید.البته بعصی خانواده ها فقط گل میبرن.بعضی ها هم گل هم شیرینی.