2821
2789
عنوان

خاستگاری😓

275 بازدید | 29 پست

سلام خانوما 

هفته ی اینده قراره ک برام خاستگار بیاد اول اینکه خیلی استرس دارم 😑

دوم اینکه اصلا هیچییی نمیدونم از اداب و رسومش لطفا چند تا سوال دارم جواب بدید 😙

اولین جلسه ک قراره پسر بیاد من از کی باید توی جلسه حضور داشتع باشم ؟؟ از همون اول بیام بیرون یا صبر کنم صدام بزنند ؟؟

شیرینی ک اونا میارند رو باید بهشون تعارف کنیم یا نه؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رسما فرق میکنه

مثلا ما اگه جواب دختر مثبت باشه شیرینیو پخش میکنیم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

شیرینی رو باز کنی میگن عروس چه هوله همون اول جواب مثبت و داد و تامام. اگه خونتون شیرینی دیگه دارین اونارو بیار اگرم ندارین که هیچ

هر جور راحتی میتونی دم در ورودی با مادرت وایسی وقتی دارن میان داخل سلام علیک کنی انگار مثل فامیل و اشناس یا اینکه اتاقت بمونی تا صدات کنن بری چای بیاری

رسما فرق میکنه مثلا ما اگه جواب دختر مثبت باشه شیرینیو پخش میکنیم

ما اصفهانییم 

نمیدونم اینحا چجوره میترسم تعارف نکنیم زشت باشه 

اخه جلسه اول قراره تازه اولین صحبتامونو بکنیم معلوم نیس ک جواب چی باشه

دختر اولیم مامانم نمیدونه دقیق والا شما لطف کنید راهنماییم کنید😘

ما اگه جوابمون قطعی مثبت باشه دختر از همون لحظه ای که اومدن میره استقبال بعدشم چایی و اینا..

ولی اگه معلوم نباشه فقط برای اشنایی اومدن معمولا گل و اینا نمیارن دختر هم از اول نمیره تو جمع تا صداش کنن

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.