2777
2789
خوب کاری میکنی منم هی عین تراکتورمیخورم دورازجون شماتپلیم هستم خداروشکرشوهرم خوشش میاد والا چطوری لا ...

لعنتی من هر چی میخورم چاق نمیشم😭😂

خسته...     کاربری دست سه نفره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری میکنی منم هی عین تراکتورمیخورم دورازجون شماتپلیم هستم خداروشکرشوهرم خوشش میاد والا چطوری لا ...

خوبه باز تپلی دوست داره

من فعلا که تپل نشدم😶

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
خوبه باز تپلی دوست داره من فعلا که تپل نشدم😶

آره تامیخوام رژیم بگیرم دوروز،سرسومین روز دعوام میکنه میگه حالا مردم چی میگن 😁 میگم به مردم چی میدونم دیگه خودش بدش میاد لاغر کنم حالا زنش شدم ۵۱کیلو بودم بخداهی میگفت بخور منم دیگه خوش اشتها شدم 

واقعا یه روزی کرونا میره !؟داشتیم زندگیمونو میکردیم ها من تازه ۸ساعت باخانواده خودمو شوهرم محل زندگی ...

خیلی خیلی سخته😪افسرده شدیم تو خونه

آره تامیخوام رژیم بگیرم دوروز،سرسومین روز دعوام میکنه میگه حالا مردم چی میگن 😁 میگم به مردم چی میدو ...

من دو کیلو کم کردم خود به خود شوهرم همش میگفت بخور مامانت نگه بچمو گشنگی میده

منم قبل ازدواج خیلی بد غذا بودم 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
آره تامیخوام رژیم بگیرم دوروز،سرسومین روز دعوام میکنه میگه حالا مردم چی میگن 😁 میگم به مردم چی میدو ...

خوبه بخور😂خدا ب داد موقعی برسه ک ایشالا حامله شی😄دیگه فک کنم باید خونرو جارو کنی😁