2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار می کردین

67 بازدید | 7 پست

قبل عقد همسرم گفته بود که خونه و ماشین داره الان نداره فهمیدم قبل عقد گفته بود که هیچ خلافی نداره الان فهمیدم قلیان میکشه و الکلی هم هست

شغل خاصی هم فعلا نداره پس انداز هم نداره یعنی برم بازار با دل پر نمی تونم یه مانتو بخرم 

الان فهمیدم چیا که خودش و خانواده اش به ما میگفتن دروغ بوده منم تو شرایطی که بی پدر بزرگ شدم ولی هر امکاناتی داشتم کلا نا امید شدم چیکار کنم به نظرتون اگه به خانواده ام هم بگم همسرم میگه راز منو پخش میکنی به مامانت اینا موندم خودم هم هم اینکه حس بدیه وقتی می بینم قبل ازدواج دروغ گفته بهم جای من بودین چیکار میکردین؟ حس بدی دارم خیلی

باکره هم نیستم رسما و شرعا زنشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقام و رک میگم خدمتتون،از تمام خانمایی که تو این سایت هستن و به شکلی از شوهر و زندگیشون گله دارن وناراضین بپرسید،حتما اعتراف میکنن که چه تو دوران دوستی،چه عقد،چه‌اوایل زندگی همیشه یسری علایم دیدن که این آقا اون مردی نیست که خوشبختشون کنه،کنارشون باشه،پناهشون باشه،ولی حالا یا از سر ناچاری،یا ناآگاهی،یا بچگی،نادیده گرفتن و الان پشیمونن،،خدا لطیفه هوای بنده هاشو داره،به احساسات خودتون و لطف خدا پشت نکنین،،،،خیلی مواظب باشید وسلام