2777
2789
عنوان

بالاخره میخواد بره😍😍

523 بازدید | 33 پست

😁😁😁بالاخره شوهرمو راضی کردم بره باشگاه😍😍

لطفا چنتا از منابع خوب پروتئین بگین براش بزارم وقتی میره😁

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

حالا من دوس ندارم بره😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خودت که ۱۷ سالته 

شوهرت چن سالشه ؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

ووییی من که  همش میره الانم چون شهرِ خودشون نیست طفلی نمیتونه بره🤭😶

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
مال منم میره اصن دوس ندارم .ههههههه

😳😳دوس نداری؟

😑😑چه عجیب

شوهر من اوایل ازدواج میرفت😍ولی از وقتی کرونا شروع شد دیگه نرفت😒😒

الانم از ترس بززگ شدن شکمش شروع کرد😂😂😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
حالا من دوس ندارم بره😂

😂😂

مربی خودش میگه

همه چی رو؟

ای جانم خودت که ۱۷ سالته  شوهرت چن سالشه ؟

😁😁

۲۹شد امسال😍😍😁

😁😁 ۲۹شد امسال😍😍😁

😁😁😁ب پای هم فسیل شید عزیزدلم

😍😍

😳😳دوس نداری؟ 😑😑چه عجیب شوهر من اوایل ازدواج میرفت😍ولی از وقتی کرونا شروع شد دیگه نرفت😒😒 ال ...

ن اصلا

دوس ندارم 

اصن دوس ندارم حتی ازم اندامش قیافش بهتر باشه😄😄😄ده سالم بره بازم خوبترازمن نمیشه

ندوس ک بره

دیوانم میدانم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
ووییی من که  همش میره الانم چون شهرِ خودشون نیست طفلی نمیتونه بره🤭😶

😂😂😂بیچاره

😁😁😁ب پای هم فسیل شید عزیزدلم 😍😍

😍😍😍مرسی گلم

😂😂ولی اون که هس