2777
2789
عنوان

تکون های جنین

304 بازدید | 74 پست

نمیدونم چراپسرم انقدتنبل کم تکون میخوره کلا بااب قندهم نخوادتکون نمیخوره.امروز دکتررفتم صدای قلبش خوب بود گفت برونوارقلب بگیر بعدهم سونو بده .توسونوهم هرکارکردیم تکون نخورد همه چیشم خوب بوددکترگفت دست وپاشوجمع کرده توصورتش یه کوچولوپادستشوتکون دادرفتم دکترگفت خوبه براهفته بعدسونونوشت دوباره نمیدونم چراتکون نمیخوره .۳۲هفته امه خسته شدم ازبس فکرکردم

سلام وشب بخیر 

تاپیک اخرم هر شب دعا برای براورده شدن حاجت میزارم

امشب دعا سریع الاجابه مفاتیح الجنان برای براورده شدن حاجت رو گذاشتم(دعای کوتاهیه و در صفحه دوم تاپیک هست)

ان شاالله همه به حاجتشون برسن

#شب_چهارم‍ 

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کوچولو نوشابه بخور ببین تکون میخوره

چون قند و کافئین داره بهتره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اخییی😍😍

غصه نخور به دنیا بیاد کلی شر میشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

دقیقا منم چند ساعت پیش دق مرگ شدم تکون نمیخورد من و شوهرمو دیوونه کرده بود شربت غلیظ درست کردم خوردم تکون خورد بخدا من آخرش دیوونه میشم بابت تکوناش

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره واقعا کلافه کننده است من چهارده شهریوردکترم تاریخ زایمان زد

من 11شهریور

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
دقیقا منم چند ساعت پیش دق مرگ شدم تکون نمیخورد من و شوهرمو دیوونه کرده بود شربت غلیظ درست کردم خوردم ...

پسرمن نخوادتکون بخوره باهیچی تکون نمیخوره امروز براسونومن انقدچیزشیرین خوردم اصلا انگارنه انگار