2777
2789
عنوان

سوال مذهبی

115 بازدید | 14 پست

حدوده ده سال پیش ما یک گروه چهل نفره بودیم که هرشب به نام یکی از اعضای گروه دعا میخوندیم. مثلا چهل شب دعای نادعلی, هرشب بنام یکی میخوندیم و دعا میکردم.

من سنم کم بود و برام صبح خیلی زود بیدار شدن‌سخت بود. یکبار چله ی دعای عهد گرفته بودیم و من‌ ۱۱ روزش رو صبح خواب موندم و نتونستم بخونم. هنوز نمیدونم چطوری باید جبرانش کنم. اونموقع روم نشد اعتراف کنم و ازشون حلالیت بخوام و خودمو توجیه کردم که در اصل هرکی داره چهل روز برای خودش دعارو میخونه. 

الان میخوام به گردنم نباشه. قرار بوده چهل روز متوالی باشه. نمیدونم اگه ۱۱ صبح به نیتشون بخونم جبران کننده هست؟ 

دسترسی به اون افراد ندارم اصلا چون همونموقع هم شناختی ازشون نداشتم فقط سرگروه رو میشناختیم. 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیت ۲۹ نفر دیگه بخون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گلم برو  سایت پاسخگو : pasokhgoo اونجا بپرس جانم

دستتون دردنکنه عزیزم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
به نیت ۲۹ نفر دیگه بخون

۲۹ نفر رو خوندم, ۱۱ نفرش رو خواب موندم صبح

نمیدونم باید حتما ۱۱ روز متوالی باشه. برام سخته.‌گاهی وقتا بعد از نمازصبح سرم گیج میره مجبورم سریع بخوابم

از فردا شروع کن 

نمیدونم به چه صورت باید جبرانش کنم

حتما روزهاش متوالی باشه؟

باید چله رو شروع کنید بخونید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
باید چله رو شروع کنید بخونید

یعنی از اول کل چهل نفر؟

@بانوی_بی_نشان  

سلام بانوجان

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

۲۹ نفر رو خوندم, ۱۱ نفرش رو خواب موندم صبح نمیدونم باید حتما ۱۱ روز متوالی باشه. برام سخته.‌گاهی وق ...

عزیزم سعیتونو بکنید، شب زود بخوابید، بیدار شدید آب قند، چای یا هرچیزی که سرحالتون میاره، بخورید تا بتوانید ۱۱روز بخونید

بالاخره دعا برای اون ۱۱ نفر به گردنتونه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یعنی از اول کل چهل نفر؟

بله چون چله بوده و یک روزش قضاء بشه دوباره باید شروع کنید چون نیت چله بوده 

فک میکنم اینجوریه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
عزیزم سعیتونو بکنید، شب زود بخوابید، بیدار شدید آب قند، چای یا هرچیزی که سرحالتون میاره، بخورید تا ب ...

بله به گردنم هست

من سبک زندگیم جوری هست که تا یکساعت نزدیک اذان صبح بیدار هستم. بعد میخوابم برای نمازصبح مجدد بیدار میشم. اگه میشد دعا رو قبل از اذان صبح بخونم چهل روز که سهله, صدروز به نیت همشون میخوندم. ولی بعد از نمازصبح چهل رو متوالی خیلی سخته مطمینم بینش وقفه میفته

اگه ۱۱ روز فقط باشه تلاشمو میکنم ولی دوستان میگن باید چله رو از اول بگیرم

بله چون چله بوده و یک روزش قضاء بشه دوباره باید شروع کنید چون نیت چله بوده  فک میکنم اینجوریه& ...

بله درست میگید