2777
2789
عنوان

پریودی

383 بازدید | 65 پست

سلام بچه ها لطفا جوابمو بدین من امروز باید پریود می شدم ولی نشدم خیلی استرس دارم بی بی هم زدم منفیه چکار کنم؟‌

تعداد رای : 13
نظرسنجی
چیکارکنم
6
46%
چیکارکنم
4
30%
چیکارکنم
3
23%

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چایی نبات😬😂

مطمعن شو حامله نیستی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

حالا بزار چند روز بگذره بعد احساس نگرانی کن چن روز این ور و اون ور که دیگه مشکلی نیست😐

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بی بی چک زدم‌منفی بود . زعفرون بخورم طوری نمیشه ؟

وقتی منفی بوده خو یعنی نیستی اگه میخوای پریود بشی گشنیز و جعفری بخور زود میشی... بعدشم شاید غذای سردی خوردی یا قرصی چیزی خوردی پری تو عقب انداخته