2777
2789
عنوان

شقاق شدید و بواسیر دربارداری

4947 بازدید | 24 پست

دوستان باردار میشه بیاین.....من قبله بارداری همورویید و شقاق داشتم. یه بارم عمل کردم که از قبل بدتر شدم. الان تو بارداری واقعا دارم عذاب می کشم. چندتا نخود از مقعدم بیرون زده. با یه زخم که به داخل میره. کسی توی بارداری به این شدت تجربه داشته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار نیستم اما گرفتم

چون بارداری درمان گیاهی بهت میدم من امتحان کردم جواب گرفتم

تره و بجوشون ابشو بگیر بریز تو تشت بشین توش

تو سوپت حتمااا تره بریز

اصلا نزار یبوست بگیری یه هفته درد اذیتت میکنه ولی یبوست که خوب شه به مرور زخما بهتر میشن

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
باردار نیستم اما گرفتم چون بارداری درمان گیاهی بهت میدم من امتحان کردم جواب گرفتم تره و بجوشون ابش ...

من هم زخم دارم .... هم یه عالمه بیرون زدگی احساس میکنم مقعدم تنگ شده

من از موقه بارداری تا الانکه بچم دوسالشه دارم تحمل میکنم عملم نکردم دیگه خونریزی بعضی وقتا شدید میشه ...

کاش من فقط خونریزی بود ... انگار ببخشید چند تا نخود بزرگ از مقعدم بیرونه با زخم. شما هم مثله من بیرون زدگی داری؟

من هم زخم دارم .... هم یه عالمه بیرون زدگی احساس میکنم مقعدم تنگ شده

اره تنگ میشه

این همیشه هست باید باهاش کنار بیای فقط و فقط حواست به یبوست باشه 

موز اصلا نخور تو برنامه غذاییت کاهو و سبزی همیشه باشه

اگه روزی سه چهارتا الو خشک بخوری خوب میشی

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

بله من داشتم. ببخشید اندازه یه گردو زده بود بیرون پر خون. خونریزی هم میکرد درد هم داشتم. وازلین بزن. بهش آب گرم بگیر وقتی دستشویی میری. سعی نکن زایده ها رو با دست تو بزنی چون بدتر میشه. تا جایی که ممکنه نشین. دراز بکش یا راه برو. برای نشستن تشکچه دونات بگیر. کوکوی تره هم خوبه. تو غذاهات سبزیجات بیشتر بخور. نزار یبوست بشی. برو دکترجراح  ببینه دارو میده اگه دارو اثر کنه و بهتر بشه که هیچ ولی اگه خیلی ملتهب بشه ممکنه برات عمل هم بکنه.

من تو آب گرم هم مینشستم ولی برای بلند شدن بدون کمک نمیتونستم زیاد هم نباید تو آبگرم طولانی بشینی بیحال میشی و برای بچه هم خوب نیست.

به هیچ وجه زایمان طبیعی نکن نامه بگیر برا سزارین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بله من داشتم. ببخشید اندازه یه گردو زده بود بیرون پر خون. خونریزی هم میکرد درد هم داشتم. وازلین بزن. ...

مرسی عزیزم.....من از سزارینم خیلی میترسم ... چون بعدش دیدم چه حالی دارن ... درد ۱۰ تا طبیعی رو بعدش میکشن.....موندم به خدا شما طبیعی زایمان کردی یا سزارین؟

مرسی عزیزم.....من از سزارینم خیلی میترسم ... چون بعدش دیدم چه حالی دارن ... درد ۱۰ تا طبیعی رو بعدش ...

من سزارین شدم. البته دو تا زایمان  داشتم تو اولی اشتباه کردم رفتم برا زایمان طبیعی ولی اصلا درد نداشتم فقط کیسه آب پاره شد بعد ۱۱ ساعت که تو بخش زایمان بودم بردنم برا سزارین. خودم اصلا درد نداشتم ولی بس که دور و بریا زور میدادن و مشکل داشتن حالم خراب بود. صبحش دکتر اومد تشخیص داد که باید سزارین بشم ولی چون وققت سزارین نداشتم رفت و ساعت ۲ بعد از ظهر اومد

سر بارداری دوم بواسیر گرفتم .سزارین اجباری هم بودم .  تر و تمیز رفتم نیم ساعت بعد اتاق عمل بودم . همه اش به خودم میگفتم سر اولی بیخودی خودم رو اذیت کردم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من سزارین شدم. البته دو تا زایمان  داشتم تو اولی اشتباه کردم رفتم برا زایمان طبیعی ولی اصلا درد ...

خوب بعدش درد شدید نداشتین؟ من چند نفر و دیدم تا ۱۰ روز فقط ناله میکردن

2790
2778
2791
2779
2792