2777
2789
عنوان

خواستگاره داماد شد

113 بازدید | 10 پست

سلام هفته پیش یکی از آشناها من و مثلن پسند کرد از طریق یکی از فامیلا قضیه رو به ما رسوند 

و گفتن که هم پسره و هم مادرش خیلی خوششون اومده 

قرار بود حرفای اصلی رو بیان عید قربان بزنن 

ولی ما جواب قطعی هم ندادیم صرفا برای اشنایی بیشتر بود این قرار عید قربان بعد از اون امروز ازفامیلمون شنیدیم که امروز رفتن آزمایشکاه و تمام 

حالم گرفته شد هعععی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداسرت معلومه بلبل هوس بوده 

من خودم اول نمیخاستم 

ولی ابن فامیلمون انقد تعریف کرد از اخلاقش و شغلش و زن دوست بودنش و اینکه خیلی از تو خوششون اومده با خودم گفتم اگه بیان جواب میدم 

چیکار کنم حالم خوب بشع از عصر جلوی خونواده خودمو خوشحال نشوت دادم و میگم من ک گفتم ازش خوشم نیومده بهتر    ولی الان ب این فک میکنم ک زندگیم با اون چقد خوب و رو به راه میشد

چیکار کنم حالم خوب بشع از عصر جلوی خونواده خودمو خوشحال نشوت دادم و میگم من ک گفتم ازش خوشم نیومده ب ...

چون رفته اینطوری فکر میکنی ، هر کی ایرادات خاص خودشو داره

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
من خودم اول نمیخاستم  ولی ابن فامیلمون انقد تعریف کرد از اخلاقش و شغلش و زن دوست بودنش و اینکه ...

قسمتت نبوده حتما حکمتی توکاربوده انشاالله خدابهترشوسرراهت قرارمیده 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

به این فکرکن شایددست بزن داشته شاید سرت هوو میورد شاید زندگیت بااون تلخ میبود خداروشکرکن که نشده حالاالان نمیشه ولی میام یه مورداینجوری داشتم برات تعریف میکنم چیشد 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم