با سلام من یه پسر 22ساله هستم ک تو گذشته بنا به دلایلی زیاد حرص خوردم و ۵ ماه پیش کرونا گوارش گرفتم و درد های معده بنده شروع شد که هیچ چیزی نمیتونستم بخورم و هر آزمایشی که دادم سالم بود و نگران شدم و ترسیدم که اگه معدم درد میکنه چیکار به قلب یا درد کمر و کلیه و ... داره خیلی نگران شدم ترسیدم و استرس گرفتم تا این که الان سه ماهه حالت های گیجی و منگی دارم و یدفعه ضربان قلبم میره بالا و حال خفگی دارم و تاری دید و ... که واقعا منو ترسونده که هرچی رفتم پیش دکتر عمومی و متخصص قلب و ریه و عفونی و ... همه چیز سالم بوده و مشکلی نداشته ولی متاسفانه هر روز حالت گیجی و استرس فراوان و درد های جسمی دارم رفتم پیش یه مشاور بهم گفت اختلال پانیک داری ولی پانیک یه حمله هستش که شاید مثلا الان اتفاق بیوفته و خوب بشه ولی من هر روز حالت گیجی و منگی دارم و درد های جسمی که واقعا خیلی استرس دارم و نگرانم کرده و حس میکنم یه دردی دارم که کسی تشخیص نمیده و من دیگ دارم دیوونه میشم یا دارم میمیرم دیگ واقعا خسته شدم از این حالت ها خیلی زندگیمو واسم مشکل کرده و خیلی روی عصابمه و دیگ نمیدونم واقعا باید چیکار کنم شدید ناامید و خسته شدم ممنونم میشم اگه کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حمله پانیک در اثر استرس خیلی شدید و طولانی به وجود میاد احتمالا زمانی که کردنا داشتی خیلی ترسیدی ، نگران نباش برو پیش روان پزشک بهت دارو میده و روان شناس هم با روان درمانی بهت کمک میکنه . پنیک فقط یه حمله ست نه میکشه نه چیز دیگه ای . اون فقط ترس توعه که داره اینو بهت القا میکنه که میمیرم و اینا وگرنه همچین اتفاقی نمیفته .