با سلام من یه پسر 22ساله هستم ک تو گذشته بنا به دلایلی زیاد حرص خوردم و ۵ ماه پیش کرونا گوارش گرفتم و درد های معده بنده شروع شد که هیچ چیزی نمیتونستم بخورم و هر آزمایشی که دادم سالم بود و نگران شدم و ترسیدم که اگه معدم درد میکنه چیکار به قلب یا درد کمر و کلیه و ... داره خیلی نگران شدم ترسیدم و استرس گرفتم تا این که الان سه ماهه حالت های گیجی و منگی دارم و یدفعه ضربان قلبم میره بالا و حال خفگی دارم و تاری دید و ... که واقعا منو ترسونده که هرچی رفتم پیش دکتر عمومی و متخصص قلب و ریه و عفونی و ... همه چیز سالم بوده و مشکلی نداشته ولی متاسفانه هر روز حالت گیجی و استرس فراوان و درد های جسمی دارم رفتم پیش یه مشاور بهم گفت اختلال پانیک داری ولی پانیک یه حمله هستش که شاید مثلا الان اتفاق بیوفته و خوب بشه ولی من هر روز حالت گیجی و منگی دارم و درد های جسمی که واقعا خیلی استرس دارم و نگرانم کرده و حس میکنم یه دردی دارم که کسی تشخیص نمیده و من دیگ دارم دیوونه میشم یا دارم میمیرم دیگ واقعا خسته شدم از این حالت ها خیلی زندگیمو واسم مشکل کرده و خیلی روی عصابمه و دیگ نمیدونم واقعا باید چیکار کنم شدید ناامید و خسته شدم ممنونم میشم اگه کمکم کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حمله پانیک در اثر استرس خیلی شدید و طولانی به وجود میاد احتمالا زمانی که کردنا داشتی خیلی ترسیدی ، نگران نباش برو پیش روان پزشک بهت دارو میده و روان شناس هم با روان درمانی بهت کمک میکنه . پنیک فقط یه حمله ست نه میکشه نه چیز دیگه ای . اون فقط ترس توعه که داره اینو بهت القا میکنه که میمیرم و اینا وگرنه همچین اتفاقی نمیفته .