2777
2789
عنوان

داداشم 😭

218 بازدید | 11 پست

داداشم متاهله کرونا گرفته اولش تب و لرز داشته دیشب بردنش دکتر گفته ریه هاش درگیر شده  خانوادم بیمارستان بستری نکردن ولی روزی جن بار میبرن بیمارستان سرم هاشو وصل میکنن من شهر غریبم از دیشبم همش دارم گریه میکنم زنگم نمیتونم بهش بزنم تا زنگ بزن گریم میگیره😭 بنظرتون باید برم پیش خانوادم ؟؟شوهرم هیچوقت تنها نذاشته برم الان از سرکار بیاد میخام بهش بگم حال داداشم خوب نیس گریم میگیره چجوری بگم بزاره برم؟ ب داداشم زنگ بزنم چی بگم گریم میگیره خدایا توروخدا براش دعا کنین صلوات بفرسین

خوب من ..رویا داشته باش !رویا ک نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🖤💫

صلوات بفرست اروم باش اتفاقی نمیفته خوب میشه نباید وقتی راه دوری کاری ازدستت برنمیاد بهت میگفتن

ولی نرو تصویری صحبت کن باعاش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نترس 

چیزی نی 

روز چندبار زنگ بزن

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه بابا چرا ابغوره میگیری

بعدم مگه اسیر هستی ک شوهرت نمیزاره تنها بری

بعدم الان خانوادتم درگیر شدن تو اینا کرونا تو دیگه کجا بلند بشی بری

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

زنگ بزن به مامانت اینا حالشو بپرس‌

من‌ کرونا گرفتم اصلا دوست نداشتم با هیشکی حرف بزنم

ولش کن اذیت میشه

همین که اونا هستن می‌برند کافیه

ایشالله ایشونم میگذرونش

برا من خیلی سخت سخت بود

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

عزیزم آروم باش با گریه چیزی حل نمیشه

الان بری پیش خانوادت هم مشکلی حل نمیشه کروناهم که هست خطرناکه.

انشاءالله حالش خوب میشه یا تماس میگیری باهاش صحبت میکنی یا مدت زمان کوتاه میری میبینیش 

میدونم برادرته ناراحتی ولی با ناراحتی و گریه و سردرگمی چیزی حل نمیشه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

صلوات بفرست اروم باش اتفاقی نمیفته خوب میشه نباید وقتی راه دوری کاری ازدستت برنمیاد بهت میگفتن ولی ...

الان ک بستری کردن اصن نمیتونه حرف بزنه کاش میتونستم از دور ببینمش

عزیزم آروم باش با گریه چیزی حل نمیشه الان بری پیش خانوادت هم مشکلی حل نمیشه کروناهم که هست خطرنا ...

آخه الان بستری کردن دیگ حرفم نمیتونه بزنه منه لعنتی امروز هی دس دس کردم برا زنگ زدن

زنگ بزن به مامانت اینا حالشو بپرس‌ من‌ کرونا گرفتم اصلا دوست نداشتم با هیشکی حرف بزنم ولش کن اذیت ...

میگ دیگ نمیتونه حرف بزنه بستری کردن

میگ دیگ نمیتونه حرف بزنه بستری کردن

عزیزم خدا بهش سلامتی بده

کاری از دست‌ شما بر نمیاد که

فقط براش دعا کن

به مامان ایناتم‌ زنگ بزن هی حالشو‌ بپرس....

به خدا من دوست نداشتم همسرمم‌  که‌ خونه بود باهام حرف بزنه

هنوز نفسم‌ برنگشته درست حسابی

دیگه آخراش بود زجه میزدم خدا بسته یا بکشم یا خلاصم کن و ....

ایشاللله خداا به داداشتم‌ رحم کنه.

زود سلامتیشو‌ به دست بیاره (من دیابتم داشتم که خیلی اذیت شدم ایشالله ایشون راحت‌تر باشه)

داداش منم گرفت خدارو شکر اونم خیلی اذیت شد ولی خوب شد ایشالله داداش  شمام زود خوب میشه 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
عزیزم خدا بهش سلامتی بده کاری از دست‌ شما بر نمیاد که فقط براش دعا کن به مامان ایناتم‌ زنگ بزن هی ...

ممنون عزیزم