2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
اره عزیزم بعضی آدما باید خودشون بخوان تغییر کنن تا تغییر کنن وگرنه آب تو هاون کوبیدن ببخش ازت میپرسم ...

اینکه فعلا روز به روز داره بدتر میشه....خیر سرم با عشق

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید مادرش تحت تاثیر قرارش میده 

مثلا یک سال بود تلوزیون نداشت،پیش اون دو تا پسر دیگه نمیگفت،فقط دم گوش این میخوند تلوزیون ندارم حوصله ام سر رفته فلانو بهمان.....

خسته شدم از این همه نبودنش،فقط به فکر خانوادشه...

فک کن خودمون دو سال تلوزیونمون محافظ نداره بعد امروز بلند شده رفته واسه اون گرفته😠

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
مثلا یک سال بود تلوزیون نداشت،پیش اون دو تا پسر دیگه نمیگفت،فقط دم گوش این میخوند تلوزیون ندارم حوصل ...

باید همون موقعه به شوهرت یا مادرش میگفتی بچها را جمع کنیم پول بذاریم رو هم اینجوری به ما فشار میاد 

باید همون موقعه به شوهرت یا مادرش میگفتی بچها را جمع کنیم پول بذاریم رو هم اینجوری به ما فشار میاد&n ...

خودمو کشتم از بس پیش خواهر شوهرام گفتم پیش مادرشون گفتم میگن خب اونا ندارن بدبختن...

ایندفعه گفتم والا به خدا مام نداریم

شک ندارم مادر ش مظلوم نمایی می کنه شوهران دلش میسوزه خودتم یکم ساست بخر بده اگه میتونی یه دعوایی بین خودش و مادرش بنداز بعد مظلوم نمایی کن عیب ما زنا اینکه هرچی تو فکرمون باشه را همون موقع میگیم 

خودمو کشتم از بس پیش خواهر شوهرام گفتم پیش مادرشون گفتم میگن خب اونا ندارن بدبختن... ایندفعه گفتم و ...

باید میگفتی هم اندازه که مادر شوهر منم از بقیه هم هست تو این مشکلات که دارا هست که شما ندارید عزیزم اینجور بوش میاد اونام تو فکر تیغ زدن شوهرتن

شک ندارم مادر ش مظلوم نمایی می کنه شوهران دلش میسوزه خودتم یکم ساست بخر بده اگه میتونی یه دعوایی بین ...

جونش مادرشه،پدرش فوت کرده اینم بچه اخره،قرار بود مادرش با ما زندگی کنه که نشد خانوادم قبول نکردن،مادرشم یه شهر دیگه اس 40 دقیقه با ما فاصله داره،هر هفته سه شنبه ها و پنج شنبه و جمعه میره میمونه پیش مادرش......

باید میگفتی هم اندازه که مادر شوهر منم از بقیه هم هست تو این مشکلات که دارا هست که شما ندارید عزیزم ...

ای بابا میان یک ماه یک ماه میمونن خونه مادرشون بعد شوهر من خرید میکنه یخچال اونو پر میکنه بعد فک کن منم نمیرم بمونم که بگم خودمونم میمونیم....

اینا میگن شوهر من خرج مادرو بده همه کاراشو بکنه بعد از فوت مادرشون خونه بشه واسه شوهرم....در حالی که فقط خواهرا سهمشون رو بخشیدن برادرا از زمین خونه سهمشون رو بردن.....تا حرف میزنم میگن اینجا خونه خودتونه دیگه....

من میگم بعد از مردن مادرتون خونه ماس الان خونه مادر همتونه

ای بابا میان یک ماه یک ماه میمونن خونه مادرشون بعد شوهر من خرید میکنه یخچال اونو پر میکنه بعد فک کن ...

بهشون بگو سهم خونه دخترا که چیزی نمیشه برادرانش سهم دارن اونا فقط میخوان با این بهونه ها شوهرت بهشون سرویس بده بعد از فوت مادرش از کجا معلوم نخوان سهمشونا