2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

90 بازدید | 5 پست

یه سوال روزای تخمک گذاری جابجا میشه؟؟

من تو اقدامم دوره هام قبلا منظم بود.از وقتی اقدام کردم در حد سه چهارروز یا یک هفته عقب  یا جلو میفته... ماه پیش ۴ خرداد موعدم بود.تخمک گذاریم میفتاد ۲۲.۲۱.

.این ماه شد ۷تیر.ینی تخمک گذاریم رفته جلوتر؟؟؟

ماه دیگه کیت میگیرم.فقط سوالم اینه وقت جابجا شدن موعدا تخمک گذاریم جابجا میشه یا نه؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

تو اقدام همه چی جا به جا میشه هرچی ندیدی به عمرت میبینی از لکه بینی گرفته تا خونریزی تا عقب و جلو شدن پریود و هزار تا چیز دیگه😑 اوایل اینطوریه کم کم درست میشه

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمک گذاری رو با کیت مشخص میکنی

اره میدونم.

فقط میخواستم بدونم خانومایی ک سونو رفتن یا روزایی ک اقدام کردن و باردارشدن، تغییر دیدن تو روزای تخمک گذاریشون؟

من با ماشین حساب تخمک گذاری حساب کردم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
تو اقدام همه چی جا به جا میشه هرچی ندیدی به عمرت میبینی از لکه بینی گرفته تا خونریزی تا عقب و جلو شد ...

اره دقیقا

یکی نوشته بود من فقط تو اقدام شاخ در نیوردم😂