2777
2789
عنوان

پلیکیستیکا بیان

63 بازدید | 6 پست

بچه ها چیکار کنم فولیم رشد کنه؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

فهمیدی به ماهم بگو😞

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تجربه ها بیان

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
فقط ورزش هوازی و رژیم سالم خوری 

این ماه انجام میدم حتما به طور مستمر و جدی

این ماه انجام میدم حتما به طور مستمر و جدی

حتما انجام بده عزیزم اما اما اما فکر نکن یه ماه انجام دادی یه دفعه همه چی خوب و عالی میشه حتما باید مداومت داشته باشی تو ورزشت تا کم کم روی رحم و تخمکات اثر کنه و سعی کنی عذاهای سالم بخوری مخصوصا شیرینی جات اصلا برای پلیکیستا خوب نیس

یه ورزشم برای رحم عالیه چهار زانو بشین کف پاهاتو بهم بچسبون وبا ودتا دست انگشتای پاتو بگیر حالا زانوهاتو بالا پایین کن عالی برای تقویت رحم و تخمدان  موفق باشی گلم