شوهرم حرف من و زندگی پیششون نمیگه ولی اونا کلا گرفتار نقشه کشیدن برا فتنه بین ما هستن واقعا مگه خوا ...
نمیخان طلاق بگیری
فقط میخان زندگیتو زهر کنن واست
بیخیال باش توام تا به هدف شومشون نرسن
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
کوچیکترا بدترن اون بزرگا اینو پر میکنن میندازن ب جون من
ای بابا🤦♀️
ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
نمیخان طلاق بگیری فقط میخان زندگیتو زهر کنن واست بیخیال باش توام تا به هدف شومشون نرسن
اخه یکی نیس بهشون بگه لعنت عامون برشما فتنه سازان خب من ول کنم برم کی میخاد پسرم بزرگ کنه شما ک رفتین دنبال زندگیتون تازه برادرتون بعد من دیگه بعید میدونم بتونه زندگی کنه عین الان
اخه یکی نیس بهشون بگه لعنت عامون برشما فتنه سازان خب من ول کنم برم کی میخاد پسرم بزرگ کنه شما ک رفتی ...
عزیزم تو نت شاید بتونی یه دعای زبان بندی چیزی پیدا کنی اندکی تاثیر داره
اما پول به دعانویس نده بیشتریا کلاه بردارن مگ اینکه خوبشو پیدا کنی