شاپرك مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 375 عنوان ریکاوری گوشی 194 بازدید | 6 پست سلام دوستان کجا گوشیم ببرم برا ریکاوری عکسهای گوشی و رم پاک شده بنظرتون بر میگرده😥 1400/04/23 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wwwlove عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 201 من چن سال پیش گوشیمو ریکاوری کردم بعضی عکسا برگشتن بعضیاشون هم با کیفیت کماون اقایی ک گوشیمو ریکاوری کرد گفت موبایل فروشا اجازه ریکاوری ندارن
شاپرك مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 375 من چن سال پیش گوشیمو ریکاوری کردم بعضی عکسا برگشتن بعضیاشون هم با کیفیت کم اون اقایی ک گوشیمو ریکاو ... کجا بردی انجام دادی؟ برای چی اجازه ندارن گفتم خودم بمونم همونجا برام انجام بده تا عکسی کپی نشه وای خیلی عکسام مهمه برا نوزادی بچم تا الان خیلی مهمه
wwwlove عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 201 کجا بردی انجام دادی؟ برای چی اجازه ندارن گفتم خودم بمونم همونجا برام انجام بده تا عکسی کپی نشه وای خ ... یه مغازه موبایل فروشی بودگفت نمیتونم سریع ریکاوری کنم باید موبایل پیشم بمونهفرداش رفتم موبایلمو گرفتمفک کنم بخاطر همین غیرقانونیه😐 برنامه ریکاوری تو گوگل پلی هست شاید خودت بتون عکساتو برگردونی
شاپرك مدیر استارتر عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 375 یه مغازه موبایل فروشی بود گفت نمیتونم سریع ریکاوری کنم باید موبایل پیشم بمونه فرداش رفتم موبایلمو ... اخه میگن با کامپییوتر بهتره من با گوشی انجام دادم همه ریز و بی کیفیت بودن
wwwlove عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 201 اخه میگن با کامپییوتر بهتره من با گوشی انجام دادم همه ریز و بی کیفیت بودن تو اشناهاتون شاید کسی بلد باشهانشالله عکسات برمیگردن
saharj704 عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 310 کجا بردی انجام دادی؟ برای چی اجازه ندارن گفتم خودم بمونم همونجا برام انجام بده تا عکسی کپی نشه وای خ ... عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنین خصوصی پیام بدم کارتون دارم