2777
2789
عنوان

Ivf

2395 بازدید | 44 پست

سلام دوستاای خوبم من تو نوبت ivfام کسی از مراحلش اطلاعی داره قرار وقتی پریود شدم برم پروسه ش (کلا چندروز دارو باید بخورم و۰۰۰۰۰)چقد طپل میکشه ممنون میشم جواب بدین۰اینم بگم من با این پریود مراحل ivfام شروع میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووووووووووو انشالله روز دوم پریود میری و بعدش بستگی به شرایط خودت دکترت تصمیم میگیره چطور پیش برید. بعدش اونقدر خودت واسه خودت دکتری میشی. این سوالا فقط اذیتت میکنه. توکلت بخدا باشه و به دکترت اعتماد کن همین.

ما رفتیم و نتیجه نگرفتیم البته انشالله بازم میرم. انشالله برای شما خدا بخواد عزیزم.....

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

دوتا مرحله اصلی داره 

1تخمک کشی

2انتقال جنین

تو مرحله اول شما یه سری دارو استفاده میکنی تا تخمدان ها تعدادی تخمک آزاد کنن

بعد طی یه بیهوشی ساده تخمک هارو میگیرن و همسرتونم یه نمونه اسپرم میدن و جنین ها براتون تشکیل میشه

تو مرحله دوم به تشخیص پزشک یا یا دو یا سه تا جنین براتون میزارن

14-15روز بعد هم معلوم میشه که جواب مثبته یا نه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مراحل ۱۶ تا ۱۸ روز طول می کشه دارو رو دکتر برات تجویز میکنه (بیشتر تزریقیه)و اینکه داروها زیاده😎 و ...

کلا اینقدر زمام میبره یا فقط داروها مثلا من اگه ۷مرداد پریود بشم  انتقال کی انجام میشه چند روز باید استراحت کنم

ممنونم گلم داروها چند روز مصرف میشه

بستگی به شرایط بدن خودتون داره اما قبل تخمک کشی نهایت دو هفته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
هزینش چقدره؟

والا اطلتعی ندارم من دوسال این کلینک میریم دارو درمامی میکردم قبلا هم چند سال دارو درمانی کردم جواب نداد الان تشخیص پزشکم اینه ivfبشم از هزینه هاش هیچی نمیدونم

کلا اینقدر زمام میبره یا فقط داروها مثلا من اگه ۷مرداد پریود بشم  انتقال کی انجام میشه چند روز ...

اصلا عجله نکن و به این چیزاش فکر نکن مال من هفت ماه بیشتر طول کشید

بستگی به شرایط بدن خودتون داره اما قبل تخمک کشی نهایت دو هفته

شمام انجام دادی الان من وقت اردیبهشت بود چون دارو پیدا نمیشه متاسفانه تا الان عقب افتاده که گفتم احتمالا ماه بعد بشه

شما کجا میرین واسه ivf

شهر خودم. همشهری نیستیم. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز