2777
2789
عنوان

علی شکارچی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 24 پست

بره گمشه باو 😒

حالا گفته بود از زن اولم ممنونم که منو درک کرد و گذاشت دوباره ازدواج کنم 🤢🤢🤢

همین نرِ خرا باعث میشن مردا هار بشن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احمق-هارا-معروف-نکنیم#   هم استانی منن ولی برن گم شن چندشا  

دقیقا کاری کردن که مردم فکر کنن مردم جنوب رسمشون اینجوریه و مشکلی با این قضیه ندارن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
اره دقیقا یا اینکه تو میگی درسته یا هردو زنش نیستن ... درکل ک معلومه فیلمه و فقد جلو دوربین تظاهر ب ...

زن اولش هم دوباره حامله شده

مرده خونه رو به نامش کرده که دوباره ازدواج کنه من اگه بجای زنه بودم هردوشون و از خونه مینداختم بیرون

شیطونه میگه هلیا رو بفرستیم سراغش جرش بده😐🗡

بیچاره هلیا فعلأ درگیر پروندشه 😆😆😆😆

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
زن اولش هم دوباره حامله شده مرده خونه رو به نامش کرده که دوباره ازدواج کنه من اگه بجای زنه بودم هرد ...

واقعا؟

من نمیدونستم بچه عم داره😐

زنه فقد جهت شهرت داره اینکارارو میکنه😑

کاربری سوممه😐🔫
واقعا؟ من نمیدونستم بچه عم داره😐 زنه فقد جهت شهرت داره اینکارارو میکنه😑

اره ی دختر داره ی دختر دیگه هم قراره بیچاره کنه نمی‌دونم خدا چرا به اینا بچه میده که بیچارش کنن

ی کلیپ هم دیدم دختره پشت ماشین نشسته بود مرده و زنش جلو مرده می‌گفت دوباره می‌خوام ازدواج کنم کی موافقه ازدواج سومم دختر بیچاره با ترس نگاهش میکرد دلم براش سوخت

واییی خدا🥺 اینا مریضن ... ی سریا درحسرت بچه اونوقت یکی مث این ۲تا ۲ تا😑

اره دقیقا

می‌خوام ببینم فردا روزی دخترش ازدواج کرد راضی میشه دامادش ی زن دیگه بگیره