2777
2789
عنوان

تنهام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست

تصور کن خدا با اون همه عظمتش دوست داره😘

دیگ تمومه

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون که همیشه کننارمی ولی با خدا که نمیشه چت کرد😁نمیشه بری دم در ساختمون بشینی غیبت کنی گردش بری

من با خدا حرف میزنم 

نمیفهمم ساعت چجوری میگذره 

کی میگه نمیشه😑

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
شما رفتی نشستی با خدا غیبت کردی  ؟

اره

غیبت یکیو کردم باخدا

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
تنهایی برو بگرد 😍😍😍😍 خییعلی‌ حال میده برو چشم چرونی به پسرا نگا کن محلشون نزار لاس بزن باشون‌ ...

😐😐😐بابام جرم میده😐بگم میرم باغچه جلو ساختمون اب بدم میگن خطرناکه😐تنها نرو

تنهایی بسه دیگه بسه دیگه لذت نمیبرم ازش😭😭😭تک فرزندم تنهام پدر مادرم هم شاغل از همه بچه های فامیل و هم سنم دورم به دختر همسایه داریم هم سنمه اونم خیلی دیر به دیر میبینم اخه یا خونه نیست یا بهم اجازه نمیدن برم پیشش

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

من مدتیه درگیر بیمارستان و دکتر هستم

اگه بدونی چقد آدم گرفتار هست ، خدا رو هزاران بار بخاطر داشته هات شکر میکنی

اینقدر مریض و همراه مریض اینجا اسیر و گرفتار و مستأصل هستن

تو چهره هر کدوم خستگی و ناراحتی هست

امیدت به خدا باشه

حال دلت خوب عزیزم 

دو روز دیگه یه سگ دیگه میخری خوب میشی. نهایت وفاداری یه انسان همین قدره

برام نمیخرن😐👊🏻

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
چن سالته  ؟

۲۳مهر میشه۱۵

منم حس عجیبی نسبت به حیوانات دارم یه جوری که اصلا دلم نمیخواد حتی به کسی اجازه بدم بهشون آسیب بزنه . ...

همون دختره که گفتم ۷تا سگ داشته الانم یکی داره