(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
منم حس عجیبی نسبت به حیوانات دارم یه جوری که اصلا دلم نمیخواد حتی به کسی اجازه بدم بهشون آسیب بزنه ... ولی خب ترس از دست دادنشون هم خیلی سخته .. خب شما میتونید دوستای جدیدی پیدا کنید اینجوری دیگه تنها هم نیستین 🙂
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اون که همیشه کننارمی ولی با خدا که نمیشه چت کرد😁نمیشه بری دم در ساختمون بشینی غیبت کنی گردش بری
من کردم شد
(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...