2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک😪

2964 بازدید | 18 پست

بچه هاتوروخدا اگه داشتین بیاین بگین باچند دوره قرص خوب شدین😪😪

یک دوره روکین خوردم اما هنوز درد دارم یک دوره دیگه هم باید بخورم

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚

معمولا بعد از دو دوره پریود هین کیست ها از بین میرن قرص میخوری که کیست دیگه ای نزنه بهت 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
معمولا بعد از دو دوره پریود هین کیست ها از بین میرن قرص میخوری که کیست دیگه ای نزنه بهت 

کارم شده گریه و غصه 

شما چند دوره قرص خوردین دردش چقدر طول کشید بره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارم شده گریه و غصه  شما چند دوره قرص خوردین دردش چقدر طول کشید بره

منم درد دارم .. کیست هم دارم.. برای شما چن سانته

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 

من مدروکسی پروژسترون دوتا صب دوتا شب میخوردم.. الانم روکین میخورم 

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 
کارم شده گریه و غصه  شما چند دوره قرص خوردین دردش چقدر طول کشید بره

برامن بعد دو دوره پریود رفت من اون بار قرص  ال دی مصرف نکردم براش 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

کلم بروکلی بخور خیلی تاثیر داره دفع میشه 

برامن بعد دو دوره پریود رفت من اون بار قرص  ال دی مصرف نکردم براش

آخه معذرت میخوام ولی خونریزیمو خیلی کم کرده خیلی خیلی کم 

منظورت چی بود یعنی بدون قرص درمان شدی؟

عزیزم میگم که اون قرص برا اینه که تخمک گذاری نشه و دوباره خدایی نکرده تو تخمدان دیگت کیست جدید بزنه ...

خوش بحالت خوب شدی عزیزم منم خوب میشم یعنی

اره بابا نگران نباش من چندسال پست سرهم‌کیست بهم‌میزد  خوب میشه بعد ازین که خوب شد اگر به درمان ...

چشم حتما عزیز دلم عذر میخوام فضولی میکنم شما درمانتون چند وقت و بیشتر از چی نتیجه گرفتین؟

چشم حتما عزیز دلم عذر میخوام فضولی میکنم شما درمانتون چند وقت و بیشتر از چی نتیجه گرفتین؟

من اون زمان اطلاعات الانمو نداشتم عزیزم به خاطر همین با تجویز هایی که اینجا میشد و اطرافیان میکردن و منم میرفتم انجام میدادم هی طولانی ترش کردم و باعث بهم خوردن هورمونا در حد المپیک شدم 

درکل هر کیست نهایتا ۳ ماه طول میکشید تا از بین بره 

براهمین میگم ابدا بدون تجویز طب سنتی چیزی مصرف نکنی که مشکلات من برات پیش نیاد 

من اون زمان اطلاعات الانمو نداشتم عزیزم به خاطر همین با تجویز هایی که اینجا میشد و اطرافیان میکردن و ...

چشم مرسی از وقتیکه برام گذاشتی الهی تنت سالم باشه🌻

۴سانت  شما چند وقته میخوری  مال شما چند سانته

برا منم ۴ سانته دقیقا... تازه رفتم ماه دوم ک مصرف میکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 44 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز