2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

298 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبید ...خانما من پریودیم  اصلا تنظیم نیست مثلا پنج شش ماهی یکبار پریود میشم ..رفتم دکتر چنتا دکتر مختلف رفتم و میگفتن تنبلی تخمدان داری به شددددت و فقط قرص جلوگیری بهم میدادن و میگفتن واسه تنبلی دارو نمیدیم بعد شش ماه اقدام کن اگه باردار نشدی بعد بیا و تنبلیم شدیده ..کسی تجربه ای داره در این مورد ممنون میشم نظراتتون و بگید 

درضمن دکتر گفت اقدام کنین ولی همسرم بچه نمیخواد فعلا ولی خب شرایط منم اینطوره چکار کنم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

سلام عزیزم من اینجا شنیدم پودر هلسی برای تقویت تخمدان از عطاری بگیر میگم منم نخریدم فقط اینجا شنیدم توگوگل سرچ کن 

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم.رحمتت ایمان دارم 🤍💫

سلام عزیزم من اینجا شنیدم پودر هلسی برای تقویت تخمدان از عطاری بگیر میگم منم نخریدم فقط اینجا شنیدم ...

مرسی گلم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هییییییچ درمان قطعی نداره لعنت بهش

فقط اگه وزن اضافه داری کم کن

غذاهای سالم بخور

ورزش کن

هروقت هم خواستی بچه دار شی حتما برو دکتر

متفورمین هم میتونه تا حدودی کنترل کنه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
هییییییچ درمان قطعی نداره لعنت بهش فقط اگه وزن اضافه داری کم کن غذاهای سالم بخور ورزش کن هروقت ه ...

شما تجربه داشتی عزیزم ...میخوام قوی بشم متفورمین کمکم میکنه

قرص جلوگیری اصا نخور..پرازضرره.. دکار دیگه نیس ب ی؟؟ براب تنبلی تخمدان..کاهش وزن..ورزش رژیم خیلی خ ...

قرص سینا بتکیم برای قوی بشه خوبه عزیزم؟

اره.. قیمتش هم زیاد نیس..۵۰۶۰ تومنه.. برای کسایی ک تنبلی تخمدان دارن..برای افرادی ک  قند خون ...

ممنونم گلم 

حتما مرسی من فقط میخوام تخمدان هام قوی بشه چون خیلییی ضعیفن

ببین..یه چیزی میگم خوب گوش کن..

اصا استرس نداشته باش چون سمه..بی خیال باش..

روزی یک ساعت پیاده روی کن برو بیرون برای خودت بگرد.

وزنتو کم کن..زیاد نخور..

این قرصم کنارش منظم بخور