2777
2789
عنوان

رحم خلفی چیه؟

3455 بازدید | 13 پست

سلام مامانا. من دیروز معاینه لگنی شدم دکتر گفت رحم خلفی هستی و باید بیاد جلو .

جفت خلفی منظورم نیستا! جفتم قدامی هست.

گفت رحم خلفی

میشه اگر میدونین بگین چیه؟ اگر زایمان طبیعی رو دچار مشکل میکنه بدونم از الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از همون دکترت نپرسیدی؟ چقدر عجیبید

به خاطر اینکه حالم بعد از معاینه اصلا مساعد نبود و فعلا دسترسی ندارم بهش.

لابد یه دلیلی داشته که گفتم اینجا هم بپرسم. قبل قضاوت کردن بد نیست یکم فکر کنید!!!

نه مشکلی نداره مال منم خلفی بود و زایمان طبیعی کردم

ممنون عزیزم. یعنی بعد از معاینه رحم گفت بهتون که رحم خلفی دارید؟

به من گفت از پایین دهانه رحم داره باز میشه ولی چون حالم بد بود درست متوجه نشدم.

ممنون عزیزم. یعنی بعد از معاینه رحم گفت بهتون که رحم خلفی دارید؟ به من گفت از پایین دهانه رحم داره ...

بله بعد از معاینه بهم گفت و جالب اینکه بعد از چندین سال بعد از ازدواج و زایمان این و فهمیدم ! قبلا زیاد دکتر رفته بودم و معاینه شدم ولی هیچکدام چیزی نگفتن بهم 😐

یه مشکلش اینه که برا معاینه اذیت میشم و درد دارم بس که اسپکولوم و می چرخونن نه که خلفیه سخت دیده میشه 

رحم خلفی یعنی بدنه ی رحم نسبت به سرویکس عقب تر قرار گرفته،ممکنه بچه رو گیر بندازه بین استخوان های لگ ...

ممنون از اطلاعات خوبتون. یعنی بنظر شما بهتره سزارین بشم؟

من میترسم دکترها به خاطر سوگیری که به سزارین یا طبیعی دارن درست راهنماییم نکنن😔 

بله بعد از معاینه بهم گفت و جالب اینکه بعد از چندین سال بعد از ازدواج و زایمان این و فهمیدم ! قبلا ز ...

چه جالب.

زمان زایمان طبیعی کار خاصی انجام دادن براتون ؟ و یا زایمان سختی داشتین؟

من اولین بارداریم هست میترسم وقتی اینو گفت. میترسم سوگیری به طبیعی داشته باشه دکتر و درست راهنماییم نکنه. سزارین بشم آیا بهتره بنظر شما؟

ممنون از اطلاعات خوبتون. یعنی بنظر شما بهتره سزارین بشم؟ من میترسم دکترها به خاطر سوگیری که به سزار ...

به خیلی چیزا بستگی داره،راستش من که متخصص زنان نیستم،برو پیش پزشکی که بهش اعتماد داری و بذار اون تصمیم بگیره،کار تخصصیه

چه جالب. زمان زایمان طبیعی کار خاصی انجام دادن براتون ؟ و یا زایمان سختی داشتین؟ من اولین بارداریم ...

نه کار خاصی نکردن برام. البته من 8 ماهه زایمان کردم و بارداری پرخطری داشتم چون دوقلو باردار بودم و یه قولش تو دوماهگی سقط شد ولی گمون نکنم موردی داشته باشه برا طبیعی 

نظر خودت سزارینه یا طبیعی؟