2777
2789
عنوان

مربا😋

3097 بازدید | 12 پست

🥗 مرباى زرشك🍇🍇🍷

مواد لازم:
زرشک 800 گرم
شکر 900 گرم
وانیل نیم قاشق
هل نیم قاشق
آب 2 لیوان

طرز تهیه:
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید. بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند. باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید؛ داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربای شما آماده شد؛ هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود. سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید؛ بریزید.

🍹🍹🍇🍇


‍#مربا_انجیر 😋🍇🍉🍌🍑🍒

شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو‌
آبلیمو: یک ق غ
گلاب: 2 ق غ
آب: یک لیوان

🔸ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان


(با شیره) 👆👆👆
🥕🥕🥕

✍مواد لازم 

هویج : ۵۰۰ گرم
آب : ۱.۵ پیمانه
شیره انگور : ۱.۵ پیمانه
گلاب : ۴ قاشق غذا خوری
پودر هل : ۱ قاشق غذا خوری
گردو : به میزان لازم

✍طرز تهیه

هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس رنده کنید و آب را به آن اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود پس از پخته شدن کامل هویج، درب قابلمه را بردارید تا آب آن کاملا کشیده شود.

در این مرحله هل و شیره انگور را به هویج پخته شده اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد تا هویج ها شیره را کاملا جذب خود کند و در پایان گلاب اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

مغز گردو را به مربا اضافه کنید، پس از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای درددار بریزید و در یخچال قرار دهید، این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا
کشیده شود.🥕🥕🥕🥕


✅ شلیل🍑

✍ مواد لازم :
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم

🥣 طرز تهیه:
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن .
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید


 

درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد. توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم.
برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم
دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید


‍ #مربا_آلبالو😍😍

آلبالو 3 تا 5 ڪیلو
شڪر 3 ڪیلو
آبلیموترش 1 عدد
آلبالوها را شسته هسته آنها را در بیاورید سپس در ظرف مناسبے ریخته شڪر را روے آن بریزید و دو تا سه ساعت صبر ڪنید روے حرارت گذاشته ڪمے آبجوش به آن اضافه ڪنید و صبر ڪنید تا بجوشد ڪف روے مربا را گرفته آبلیموترش را به آن اضافه ڪنید صبر ڪنید تا شربت غلیظ شود و قوام بیاید. مربا آماده است درون شیشه ریخته شربت روے آن  بریزید 🍷🍷
🍒🍒🍒🍒🍒🍒


👆🍓🍓🍓🍓

توت فرنگی یک کیلو
شکر بین هشتصد تا نهصد گرم بعضیا یک کیلو میریزن اون دیگه سلیقه ایه
هل وانیل گلاب (به دلخواه)  بنظرم خوشمزگی و مزه اصلیش از بین میره
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
کلاهک‌ توت فرنگی و جدا کنید و توت فرنگیا رو بشورید دوست داشتید خورد کنید من بعضیا که درشت بودن و از وسط نصف کردم
بعد اینکه توت فرنگیا رو شستین بریزید تو قابلمه لا به لاش شکر بریزید و بزارید یخچال حدود یک روز بمونه من حدود 15 ساعت گذاشتم ... بعد این مدت قابلمه رو گذاشتم رو گاز شعله رو زیاد کردم جوش بیاد مواظب باشید سَر نره ، جوش که اومد شعله رو کم کنید و کف روشو حتما بردارید مدام کف روشو جمع کنید تا مرباتون خوشرنگ شه نیم ساعت زمان بدین اگه خواستید شربت بگیرید بعد نیم ساعت با ملاقه شربتشو جمع کنید و بعدم به مربا آبلیمو بزنید و نیم ساعت دیگم زمان بدین تا جا بیفته ... . نکات : به هیچ وجه در قابلمه رو نبندین . از قابلمه لعابی و مسی استفاده کنید تا مرباتون خوشرنگ بشه روحی هم خوبه من روحی استفاده کردم ...🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓


#مربا_سیب🍎🍏🍎🍏

یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان.
حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید.
اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه.
زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره.
میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید.
به همین راحتی وخوشمزگی

🍏🍏🍏🍏🍵🍵


مربای به👆

مواد لازم برای یک کیلو به
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آب شش لیوان
ابلیمو یک چهارم لیوان( منظور لیوان دسته دار فرانسوی هست)
ابتدا به را شسته و از وسط نصف کنید هسته به رو بیرون بیارید به رو به صورت نگینی خرد کنید لازم به گرفتن پوست به نیست
به های خرد شده رو درون قابلمه ریخته و شش لیوان آب بهش اضافه کنید . درب قابلمه رو ببنید به مدت ربع ساعت بعد از این زمان شکر رو بهش اضافه کنید کمی هم میزنیم که شکر اب بشه. بعد درب قابلمه رو ببنید حرارت رو کم کنید( حرارت مثل زمانی که میخواید برنج رو دم بدید) و به مدت سه تا چهار ساعت اجازه بدید مربا پخته شه. بعد از سه چهار ساعت برای خوشرنگ شدن مربا درب رو به همراه دم کنی روی قابلمه بگذارید و مجدد دو تا سه ساعت شاید هم بیشتر با حرارت کم اجازه بدیم آب های اضافی مربا تبخیر بشن و مربا پخته و خوشرنگ شه. باید بهش زمان بدید تا اب مربا تبدیل به شهد بشه و از حالت ابکی خارج بشه. بعد از این زمان ابلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید . فقط اینو در نظر داشته باشید بیش از حد هم نباید قوام بیاد چون وقتی مربا خنک شد و درون یخچال میره  خیلی غلیظ و سفت تر از اونی که میبینید میشه.
اگه زود خاموش کنید و مربا ابکی و شل باشه امکان داره بعد از چند روز مربا کپک بزنه
اگر که خیییلی غیظ و سفت باشه بعد از چند روز مربا شکرک میزنه.  اگه بعد از خنک شدن خیلی غلیظ و سفت شد یک لیوان اب بهش اضافه کنید و باز بزارید با حرارت خیلی کم بیست دقیقه بجوشه .
من فقط به همین مقدار درست کردم و با میزان زیاد تا حالا درست نکردم. حتما توی زمستون مربای به درست کنید و به همراه شیر برنج میل کنید.

نکات مربایی

🍒🍓🍑🍏🍎🍊🍐🍌🍉🍋🍈



#تشخیص_قوام_آمدن_مربا


1-مقداری از مربای در حال جوش را برداشته تا کمی سرد شود. سپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید. اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است.

2-قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است.

🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯


در صورت #کپک_زدن_مربا چه باید کرد؟


اگر مربای شما کپک زد، باید بدانید که زمان پخت آن

کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد.


🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋

جلوگیری از کپک زدن مربا


-برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید.

🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓


#خوش_رنگ_شدن_مرباها


-برای خوش رنگ شدن مرباهایی نظیر هویج، پوست هندوانه، به، سیب و غیره می توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید. زعفران عطر و بوی بسیار خوبی به مربای شما خواهد داد.


🍐🍊🍎🍐🍊🍎🍐🍊🍐🍎

اگر #مربای_شما_شکرک_زد


- کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید، بگذارید دوباره بجوشد.


شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود. در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید. چون باعث شکستن شیشه می شود.


🍓🍈🍒🍓🍈🍒🍓🍈🍒🍓

#جلوگیری_از_ورود_هوا_به_داخل_مربا


-برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با کاغذ آلومینیوم (فویل) بپوشانید و درب مربا را ببندید. در موقع استفاده فویل را از روی شیشه بردارید.

🍑🍋🍑🍋🍋🍊🍑🍋🍊

یک توصیه لازم

-هیچگاه مربا را درون ظرف خیس نریزید، زیرا باعث کپک زدن مربا می شود.

-هیچگاه مربای داغ را درون ظرف نریزید بلکه صبر کنید تا کاملاً خنک شود، سپس به ظرف اصلی منتقل کنید.

🍎🍐🍊🍎🍐🍊🍎🍐🍊


#ترد_شدن_مربا


-برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر بالنگ، هویج، ترب، کدو، هندوانه، خیار، خربزه می توانید از آب آهک استفاده کنید.

برای این منظور 2 قاشق غذا خوری آهک را درون 2 لیتر آب حل کنید سپس میوه ی مربا را درون آن ریخته 24 ساعت بگذارید بماند سپس میوه ها را در آورده و 24 ساعت درون آب شیرین بگذارید. بعد آنرا کاملاً بشوئید و برای پخت مربا استفاده کنید.

🍑🍒🍓🍑🍒🍓🍑🍒🍓🍑🍒🍓


#خوشمزه_و_معطر_شدن_مربا


برای معطر و خوشمزه تر شدن مربا از چاشنی هایی نظیر هل برای سیب و به، چوب دارچین و وانیل و یا گلاب برای مربای آلبالو استفاده کنید.


⏱⏱⏱

#زمان_پخت_مربا


زمانی مربای شما پخته است که کف کرده باشد. در این موقع می توانید زیر اجاق را خاموش کنید.


🍎🍏🍎🍏🍎🍏

#جلوگیری_از_سیاه_شدن_سیب_برای_مربا


بعداز پوست کندن سیب آن را در محلول آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهید. با انجام اینکار سیب شما تغییر رنگ نمی دهد. بعد از 10 دقیقه می توانید برای پختن مربا از سیب استفاده کنید.

🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒


#چند_نکته_در_مورد_آلبالو_و_به


درب ظرف مربای آلبالو را در حال پخت نباید گذاشت. زیرا مربا سرریز می شود و تمام آب مربا از ظرف خارج می شود. اما در ظرف مربای به، را همیشه ببندید زیرا رنگ آن بهتر می شود

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز