2789
عنوان

(دسر)😋🍰

536 بازدید | 16 پست

دسر شیر عسلی🥛

مواد لازم:
شیر عسلی نصف قوطی
شیر ۴ پیمانه
خامه ۲۰۰گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
شیر یا آب ۱/۴پیمانهطرز تهیه:👆🥛
ابتدا شکر و زرده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه و بعد شیر و نشاسته ذرت و شیر عسلی رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و بهش زرده تخم مرغ رو که با همزن زدین و کرم رنگ شده اضافه کنید و مدام هم بزنید ( حرارت ملایم باشه زیاد نباشه ) تا موادتون کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش ژلاتین رو که در شیر یا اب به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و وانیل هم اضافه کنید . اجازه بدین موادتون کاملا خنک بشه و بعد خامه صبحانرو بهش اضافه کنید و هم بزنید و بعد داخل قالبی که خیلییییی کم چرب کردین بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قراربدین .

چقدر شیک درش آوردی اسی

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پیتزا_در_فر_نشسته     @hhana54    

😋😋😋😋😍😍😍😍😍😍

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
عزیزم اینا رو خودم فعلا درس نکردم ایده س برا شماها😍

مرسیی فدات

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

#دسر_شیرعسلی 🍮 😋

▫️شیرعسلی  یک قوطی
▫️شیر  یک لیوان
▫️خامه صبحانه  نصف قوطی
▫️آب سرد  یک لیوان سرخالی
▫️پودر ژلاتین  دوونیم قاشق غذاخوری
▫️کاکائو و نسکافه  به مقدار لازم
ق
⭐️منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

🔸ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی بشه بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر رو در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه رو مخلوط کرده و کم کم شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین رو اضافه میکنیم(توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشه یعنی یا هردو خنک با هردو ولرم باشن)

🔸بعداز این مرحله موادمون رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یه قسمتش کاکائو و به یکی دیگه نسکافه اضافه میکنیم یه قسمتش هم که سفید میمونه و به ترتیب میریزیم تو قالب و میذاریم یخچال تا ببنده یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگه رو میریزیم