2777
2789

من 6 ساله میگذره از ارتودنسیم و راضیم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چسبی که زیر براکت هست باعث نمیشه دندون خراب شه؟؟؟

نه فکر نکنم

برا من که نشد

قبل از شروع ارتودنسی دندونای خرابو پر کرده بودم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نه فکر نکنم برا من که نشد قبل از شروع ارتودنسی دندونای خرابو پر کرده بودم

قبل این که براکت براکت بزارن فک کنم یه کشی میزارن بین دندونا میشه یکم توضیح بدید چجوریه درد داره ؟ دندونا لق میشه یانه من می‌خوام چن وقت دیگه انجام بدم میترسم دندونام خراب شن

کش مگه چه وقت قراره بمونه

بعد از چسبوندن براکتها تا آخر ارتودنسی میمونه فقط ماه آخر بازش میکنن.نگران نباش فقط تو نظافتش دقت کن هر چی بهت گفتن دقیق انجام بده تا مشکلی پیش نیاد.

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
بعد از چسبوندن براکتها تا آخر ارتودنسی میمونه فقط ماه آخر بازش میکنن.نگران نباش فقط تو نظافتش دقت کن ...

واقعا؟؟ من فک میکردم بعد یه هفتع کشی های بین دندونی رو برمیدارن

قبل این که براکت براکت بزارن فک کنم یه کشی میزارن بین دندونا میشه یکم توضیح بدید چجوریه درد داره ؟ د ...

اره موقتا لق میشه چون میخواد جابجا بشه ولی بعد خوب میشه. منم وقتی لق شد خیلی ترسیدم ولی خوب شد