2777
2789
عنوان

پیشگیری مخفیانه

423 بازدید | 21 پست

سلام. من یک پسر سه ساله دارم و شاغل هم هستم. همسرم میگه بچه دار بشیم ولی من واقعا شرایطشو ندارم. بهش میگم 6ماه صبر کن اصلا قبول نمیکنه. بنظر شما از چه روش پیشگیری استفاده کنم تو این مدت که همسرم متوجه نشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش به حالت من اولی به زور شوهرمو راضی کردم دیگه تموم نمی خواد.بگو سه سال زوده سلامتی منو بچم خطرناکه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چرا نميخواد؟ از بچه بدش مياد؟؟

میگه ما زیاد بودیم به هیچ جا نرسیدیم چرا بیاریم میگم بچم فردا ما بمیریم در کی بزنه براش مهم نیست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
میگه ما زیاد بودیم به هیچ جا نرسیدیم چرا بیاریم میگم بچم فردا ما بمیریم در کی بزنه براش مهم نیست

بچه يكى كمه بايد دوتا باشن البته من با اين خرجا ديگه ميترسم 

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

اسی بگو برم دکار تحت نظرش بیارم بعد بگو دهاته رحمت عضلش ضعیفه سقط میشه ورزش کن کگل بعد دو ماه بیا ببینم بعدا باردار بشو

بچه يكى كمه بايد دوتا باشن البته من با اين خرجا ديگه ميترسم 

خرج آره زیاده ولی هرچی زودتر بیاری بهتر از چند سال دیگه خرج بیشتره

اسی بگو برم دکار تحت نظرش بیارم بعد بگو دهاته رحمت عضلش ضعیفه سقط میشه ورزش کن کگل بعد دو ماه بیا بب ...

چربی خونم بالاست دکتر گفته باید وزن کم کنی اینو هم بهش گفتم ولی میگه تو بهانه میاری. من از نظر روحی الان شرایطشو ندارم ولی شوهرم متوجه نیست ومیگه اگر قبول نکنی من دیگه چندماه بعد بچه نمیخوام. من میخوام بگم باشه قبول ولی مخفیانه پیشگیری کنم. میترسم قرص بخورم بعدا دیگه بچه دار نشم