2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی

234 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من به صورت ارثی بالای چشمم پف داره بقیه میگن چشمام درشت و زیباست ولی متاسفانه این پف رو مغزمه می خوام بلفاروپلاستی کنم کسی هست انجام داده باشه و موفقیت آمیز بوده باشه و روش جدید تری غیر از جراحی هست؟؟؟؟

الان دیگه مثل آب خوردن شده هر پزشک جراحی داره انجام میده

اگه نتیجه ایده آل میخای فقط همین بلفا۰۰ ولی لیفت ابرو هم کمی میتونه کمکت کنه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه مثل آب خوردن شده هر پزشک جراحی داره انجام میده اگه نتیجه ایده آل میخای فقط همین بلفا۰۰ ول ...

لیفت منظورتون کدومه اونکه تو آرایشگاهها با مواد ابرو رو میدن بالا

مرسی که هستی کدوم دکتر و کجا عمل کردن؟

عزیزم من تو یه کلینیک کار میکردم اونجا خیلیا رو دیدم که عمل کردنو همه هم عالی شدن حتی یکیشون انقد جوون شده بود نشناختم 

یه پزشکم نبود خیلیا بودن 

خدایا شکرتتتتتتت 
لیفت منظورتون کدومه اونکه تو آرایشگاهها با مواد ابرو رو میدن بالا

نه عزیزم تو موهای سر یه برش میزنن و پوست رو میکشن بالا گوشه های ابرو میره بالا کمی از حالت پفکی پلک گرفته میشه و چشم ها حالت بازتری پیدا میکنن

جای برش چون بالای پیشانی و موهاست اصلن دید نداره

بلفاروپلاستی تنها مشکلش فکر کنم اینع که اون خط برشه روی پلک از بین نمیره البته خیلی هم واضح نیست ولی خوب

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

من پلک بالام خیلی پف داشت واسه همین تصمیم گرفتم بلفاروپلاستی انجام بدم. یکی از اشناهامون هم تو کلینیک گلبان انجام داده بود برای هر دو پلک بالا و پایینش و خیلی راضی بود. منم هفته بعد وقت گرفتم

من انجام دادم خیلی خوب شده خیلی راضیم  پیشنهاد میکنم حتما این کارو انجام بده اگه پف داره پشت چ ...

سلام خوبین من بلفا کردم بعد از کشیدن بخیه ها چشام کوچیکتر از قبل عملم شده ...خوب میشن ب نظرتون ؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40