2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 67 پست
من خیلی دلم میخواد باردار بشم برا بچه دوم ولی نمیشه دخترم خیلی حس تنهایی میکنه☹

لطفا اگر بچه دوم می خوای نزار فاصله سنی شون زیاد شه

چون در واقع اون زمان دو تا تک فرزند خواهی داشت

دوست من با فاصله 7 سال بچه اورد هر دو هم دختر ولی دختر بزرگه همش بمن میگه خاله ابجیم ده سالش بشه من دیگه 17 سالمه اون موقع من بازم تنهام (حالا نمیدونم چرا به ده سالگی فکر میکنه   )

اگه وضعیت مالی همسرتون خوب باشه و بتونه علاوه بر خرج و مخارج زندگی و تامین نیاز های مالیتون کم نذاره ...

من بیشتر نگران اینم در مورد آیندشون نتونیم زیاد کمک مالی کنیم برا تشکیل زندگیشون والا مشکل مالی خاصی نداریم خونه و ماشینم داریم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر به خاطر تنهایی بچه اول و اینکه خدایی نکرده اگه یه روز اتفاقی برا اولی افتاد زبونم لال بچه دوم ...

من اینجوری یه چند نفرو دیدم الانم‌بچه دار نمیشن با اینکه مادر سنشم زیادم بالا نیست ۳۶ سالشه پسره ۱۶ سالشو پارسال از دست داد

من اصلن اعصاب ندارم برای دومی اگه بیارم صددرصد پرستار میگیرم ولی زایمان شرایط مملکت ایندشون مبهمه دیگه نمیخوام

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

چرابیاریم؟برای اینکه بچه اول تنهانمونه،یه همدم و همراه داشته باشه،چرانیاریم؟اعصاب توان آدم ضعیف میشه خرج و مخارج بالاست،مسولیت زیادمیشه بزرگ کردن تربیت درست بچه تواین شرایط توایران واقعاسخته،اگه شرایطشوداری بیار

من اینجوری یه چند نفرو دیدم الانم‌بچه دار نمیشن با اینکه مادر سنشم زیادم بالا نیست ۳۶ سالشه پسره ۱۶ ...

اره دیگ بعدش میبینی خدایی نکرده سن هم میگذره تا آخر عمر بدون هیچ امید باید ادامه بدی 

بیشتر به خاطر تنهایی بچه اول و اینکه خدایی نکرده اگه یه روز اتفاقی برا اولی افتاد زبونم لال بچه دوم ...

دوستم بچه زاپاس ماشین نیست که عوضش کنی یه هانواده 3تا هم بچه داشته باشه یکی بکیره مادر پدر داغون میشن خاله خود من دخترش مرد یه دختر و پسر دیگه هم داذه پونزده ساله افسردگی شدید داره از خونه به زور بیرون میاد 

دوستم بچه زاپاس ماشین نیست که عوضش کنی یه هانواده 3تا هم بچه داشته باشه یکی بکیره مادر پدر داغون میش ...

عزیزم منظورم اینه  میگم اگه بعداً سنش زیاد بود و بچه ی دیگه ای نداشت خیلی بد میشه تجربشو تو فامیل دیدم 

عزیزم منظورم اینه  میگم اگه بعداً سنش زیاد بود و بچه ی دیگه ای نداشت خیلی بد میشه تجربشو تو فام ...

اون که بله ولی خاله ی من که دیگه حالت عادی برنگشت حتی عروسی دختر بزرگش هم نرفت کلا خیلی شدید افسرده شده خیلیی

من به کم قانع نیستم 😅😅😅 شوخی کردم عزیزم .. اولا که خودم و شوهرم واقعا بچه دوست داریم اگه شرایط جسمیش رو داشتم بیشتر از ۲ تا میاوردم .. تو اطرافیان تک فرزند زیاد داریم که ناراضی ان از وضع موجود چه اونا که کم سنن چه اونا که سنشون بیشتر و جوونن.. از تنهایی .. نداشتن خواهر یا برادر که روش حساب کنن مینالن .. دلم نمیخواست بچه م تنها بار بیاد و هیچکی رو نداشته باشه .. بعضیا میگن از نظر مالی و .. ولی من دیدم که تک فرزند پر خرج تر از دوتاس چون بچه تنهاس هر روز برای سرگرمیش باید ی چیز تازه بگیری که زودم دلزده میشه