2777
2789
عنوان

سریال زخم کاری اون دختره..........

1232 بازدید | 33 پست

بچه ها تو سریال زخم کاری سمیرا زنه مالک(،رعنا آزادی پرور)دختره خان عموئه ؟؟؟؟؟؟یعنی دختره بابای خودشو کشت؟؟؟؟؟یعنی با هانیه توسلی خواهرن ؟؟؟؟؟پس چرا انقدر با هم رسمی حرف میزنن ؟؟؟؟؟من تازه دیشب ۴ قسمت اولشو دیدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
دوست دختر خان عمو هس قبل ازدواج با جواد عزتی دوست دختر خان عمو بود ه 

رعنا آزادی پرور دوست دختر خان عمو بوده؟؟؟؟؟؟؟  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترش نیست که با بی دقتی دیدی ها ی بار دیگه نگاه کن

آخه یه جا به ناصر میگه پسرش عاشق دخترت میشه............همونطور که خودش عاشق خواهرت شد........فقط ۴ قسمت دیدم

آخه یه جا به ناصر میگه پسرش عاشق دخترت میشه............همونطور که خودش عاشق خواهرت شد........فقط ۴ ق ...

همه رو قاطی کردی!! اونجا رو ندیدی ک کشتن خان عمو رو سمیرا رژ قرمز زده بود؟ یعنی اومده بود پیشش برا کار خاک برسری چطور میشه دخترش؟؟

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
همه رو قاطی کردی!! اونجا رو ندیدی ک کشتن خان عمو رو سمیرا رژ قرمز زده بود؟ یعنی اومده بود پیشش برا ک ...

عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟  با اینکه شوهر داره؟؟؟؟؟آره دیدم رژشم پاک کرد بعدا  

آخه یه جا به ناصر میگه پسرش عاشق دخترت میشه............همونطور که خودش عاشق خواهرت شد........فقط ۴ ق ...

قیمه ها رو ریختی تو ماستا😂

داشت میگف پسر مالک عاشق دخترِ ناصر شده، همونطور ک خودِ مالک عاشق خواهر ناصر شده بود

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
قیمه ها رو ریختی تو ماستا😂 داشت میگف پسر مالک عاشق دخترِ ناصر شده، همونطور ک خودِ مالک عاشق خواهر ...

آهان آره همینو گفت..........جالب شد برام بقیشو ببینم.......ازین رعناعه هم کلا بدم اومد  

منظورش منصوره هس

نه سمیرا😐😐

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
منظورش منصوره هس نه سمیرا😐😐

خوب من اون موقع منصوره رو ندیده بودم  

2790
2778
2791
2779
2792