2777
2789
من نوزدهم خرداد پریود شدم بعدش بیست و پنجم پاک شدم و از بیست و پنجم تا بیست و نهم اقدام داشتم بیست و ...

بله باردارید قرص و اشتباه مصرف کردی بعداز هر رابطه پر خطر می تونید قرص بخورید اونم سالی یه بار یا دو بار  

تو معبود منی....
دارم اما تو اقدام یهو یه دعوای اساسی داشتم خر شدم اورژانسی خوردم اما الان خیلی خوشحال شدم که مثبت شد ...

الان پاشو حاضر شو برو ازمایشگاه یا جایی که ازمایش خون بارداری داره بگو اومدم ازمایش بارداری 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باردارید قرص و اشتباه مصرف کردی بعداز هر رابطه پر خطر می تونید قرص بخورید اونم سالی یه بار یا دو ...

خدارو شکر که مثبت هست خداروشکر ممنونم عزیزم

حالا کی برم آزمایش بتا؟

تو اقدام یهو یه دعوای اساسی داشتم خر شدم اورژانسی خوردم اما الان خیلی خوشحال شدم که مثبت شده بی بی چ ...

من خودم کلا یه بار بیبی زدم خطه پر رنگ افتاد دو سه روز بعدم آزمایش دادم فکر کنم الانم برید مشخص بشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من خودم کلا یه بار بیبی زدم خطه پر رنگ افتاد دو سه روز بعدم آزمایش دادم فکر کنم الانم برید مشخص بشه

از من یه هاله کم رنگ بود الان امروز برم آزمایش بتا بدم زود نیست یعنی نشون میده بار دارم؟

از من یه هاله کم رنگ بود الان امروز برم آزمایش بتا بدم زود نیست یعنی نشون میده بار دارم؟

آره وقتی بیبی چکم هاله انداخته آزمایش خون خیلی دقیق تره نشون میده

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من قرص متفورمین میخورم میشه بخاطر خوردن قرص متفورمین بی بی چک مثبت بشه؟

حس میکنم کاذبه اینجوریم ک میگی  بی بی منفی اگه شد صد در صد منفیه ولی مثبت شدنش صد در صد نیس ب ...

ولی یه چیزی بگم من همون  چند ثانیه اولی که چند قطره ادرار ریختم سریعا هاله انداخت