2777
2789

مبارک

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثبت میباشد مبااارکه 

واقعا مثبت هست من قرص اورژانسی خوردم ها؟!

من نوزدهم خرداد پریود شدم بعدش بیست و پنجم پاک شدم و از بیست و پنجم تا بیست و نهم اقدام داشتم بیست و نهم قرص اورژانسی خوردم یه هفته  بعدش یعنی چهار تیر  چهار روز خونریزی داشتم  یعد از اتمام خون ریزی از نه تیر تا پریشب بازم اقدام داشتم آیا الان واقعا باردارم؟

چند ساعت بعد اورژانسی خوردی لونژیل یا ال دی کودومو مصرف کردی؟

من نوزدهم خرداد پریود شدم بعدش بیست و پنجم پاک شدم و از بیست و پنجم تا بیست و نهم اقدام داشتم بیست و نهم قرص اورژانسی خوردم یه هفته  بعدش یعنی چهار تیر  چهار روز خونریزی داشتم  یعد از اتمام خون ریزی از نه تیر تا پریشب بازم اقدام داشتم آیا الان واقعا باردارم

مثبته 

من نوزدهم خرداد پریود شدم بعدش بیست و پنجم پاک شدم و از بیست و پنجم تا بیست و نهم اقدام داشتم بیست و نهم قرص اورژانسی خوردم یه هفته  بعدش یعنی چهار تیر  چهار روز خونریزی داشتم  یعد از اتمام خون ریزی از نه تیر تا پریشب بازم اقدام داشتم آیا الان واقعا باردارم؟

من کی برم آزمایش بتا؟

اره گلم مثبته بی بی چکت هاله داره یه ازمایش بتا بری مطمعن تری 

یعنی قصد بارداری داری یا نداری

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
من نوزدهم خرداد پریود شدم بعدش بیست و پنجم پاک شدم و از بیست و پنجم تا بیست و نهم اقدام داشتم بیست و ...

بله باردارید مبارکه قرص اورژانسی نهایت یه رابطه پرخطرو ساپورت کنه 

نور بر تاریکی پیروز است🕊

اره گلم مثبته بی بی چکت هاله داره یه ازمایش بتا بری مطمعن تری  یعنی قصد بارداری داری یا نداری

دارم اما تو اقدام یهو یه دعوای اساسی داشتم خر شدم اورژانسی خوردم اما الان خیلی خوشحال شدم که مثبت شده بی بی چکم 

کی برم آزمایش بتا؟

بله باردارید مبارکه قرص اورژانسی نهایت یه رابطه پرخطرو ساپورت کنه 

تو اقدام یهو یه دعوای اساسی داشتم خر شدم اورژانسی خوردم اما الان خیلی خوشحال شدم که مثبت شده بی بی چکم 

کی برم آزمایش بتا؟