2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر نظر دکتر نرفتی از اول بارداریت؟دلیل سقطت چی بود؟

چرا زیر نظر دکتر بودم نمیدونم والا از همون اول بارداریم درد داشتم با هر بار سونو دردم بیشتر می‌شد دکتر گفت چون درد داری و نینی کوچیکه نمیتونم معاینه داخلی کنم از روی شکم معاینه کرد از بعد اون دردم وحشتناک شد حتی نمیتونستم تکون بخورم اشاره به زیر شکمم میکردن اشکم در میومد دیگه 3 روز بعدش که رفتم سونو گفتن تو شکمت مرده باید سقط کنی 

مبارک باشه عزیزدلم ان شالله به سلامتی بغلش کنی

خداکنه واقعا دیگه تحمل درد ندارم ایشالا کا این یکی بارداریم راحت باشه خیلی استرس دارم اصلا خوابم نمی‌بره میترسم به شوهرم هم بگم نگران شه چند بار پرسید درد نداری گفتم نه

الهی❤عزیزم منظورم این بارداریته،آیا رفتی پیش دکتر؟

آره دکترمو عوض کردم گفت مشکلی نیست بعد سه ماه میتونی باردار ‌‌شی قبل بارداری هم تقویتی و اینها کلی بهم داد و اینها خیلی میترسم شروعش دقیقا مثل قبلیه نکنه اینم سقط شه نکنه دوباره اون دردای لعنتیو بکشم به خدا دیگه تحمل ندارم

آره دکترمو عوض کردم گفت مشکلی نیست بعد سه ماه میتونی باردار ‌‌شی قبل بارداری هم تقویتی و اینها کلی ب ...

ایشالا چیزی نمیشه به خودت انرژی خوب بده،دوست من بعد از سقط بارداری خیلی خوبی داشت

منم با لتروزول باردار شدم و متاسفانه سه ماه پیش از دستش دادم

آره دکترمو عوض کردم گفت مشکلی نیست بعد سه ماه میتونی باردار ‌‌شی قبل بارداری هم تقویتی و اینها کلی ب ...

عزیزم طبیعیه

به دلت بدنیار

استرس الان برات سمه

یکم قرآن بخون دلت آروم بشه به خدا توکل کن حتما این برات میمونه و صحیح و سالم به دنیا میاد

پیش یه دکتری برو دستکاریت نکنه

ایشالا چیزی نمیشه به خودت انرژی خوب بده،دوست من بعد از سقط بارداری خیلی خوبی داشت منم با لتروزول با ...

خیلی میترسم اصلا دست خودم نیست خیلی تجربه ی بدی داشتم خیلی 

اخی عزیزم ایشالا یه نینی سالم خدا بهت بده

عزیزم طبیعیه به دلت بدنیار استرس الان برات سمه یکم قرآن بخون دلت آروم بشه به خدا توکل کن حتما این ...

دکترمو عوض کردم تعریف اینو زیاد شنیدم میگن خوبه دیگه نمیدونم چی بشه دقیقا مثل بارداری قبلیم کلی وزن کم کردم دردای خفیف و سر گیجه و تهوع شدید دارم طبیعیه؟ 

بله گلم کاملا طبیعی هست

خداروشکر ایشالا تا آخرش طبیعی باشه آنقدر میترسم هم خودم هم شوهرم که از الان واسه سونو تشکیل قلب عزا گرفتیم دردسرامون سر بارداری قبلیم اخه از اولین سونو شروع شد