2777
2789
عنوان

نفقه

238 بازدید | 21 پست

دادگاه شوهرمو محکوم کرده به پرداخت نفقه مبلغشم ۱ونیم الی ۲ت ماهانه ولی شوهرم یه دادخواست داده زیاد مشخص نیس فقط نوشته فرجام خواهی/تجدید نظر بنظرتون امکانش هست که حکمو برگردونن؟

نه

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکیلم چیزی نگفت بهم ولی درخواستش امروز جوابش واسش ابلاغ شده من مهریه ندارم خداکنه حداقل بااین کار بت ...

اگه مهریه نداری 

پس فک نکنم دادگاه قبول  بگه 

تو که مهریه نداری راحت طلاقش بده

حکم و بر نمیگردونن نفقه طبق عرف  و شرایط جامعه و تورم حساب میشه قسط بندی هم در کار نیست باید بده شکایتم کنه جوابش اینه که میخواستی زن نگیری .بعدشم نفقه حتی اگر زن ثروتمند باشه بهش تعلق میگیره .بعد اینکه شما می تونید نفقه زمان گذشته که نداده رو مطالبه کنید البته دلیل و مدارک اثباتشو نمیدونم .خلاصه این که تا اونجایی که من میدونم کاری نمیتونه کنه حتی برای تحت فشار قرار دادن مرد بی لیاقت نه هر مرد بیچاره ای .میتونی به ازای هر آشپزی. هر کار کردن تو خونه پول بگیری .حتی برای شیر دادن به بچه موظف نیستی مگر اینکه شرایط بچه اضطراری باشه که او موقع مسئولی

حکم و بر نمیگردونن نفقه طبق عرف  و شرایط جامعه و تورم حساب میشه قسط بندی هم در کار نیست باید بد ...

شوهرم بهم خیانت کرد شباخونه نمیومد بهم هیچی پول نمیداد خوراک خونرو هم مامانش تو یه سبد چارتامیوه و پنیر و ..میزاشت میداد پایین دست بزن هم داشت چنبار رفتم پزشکی قانونی یبار تامرگ رفتمو اومدم دیگه نمیتونستم تحملش کنم همچیو برداشتم اومدم خونه مامانم اونم قفل درارو عوض کرد ک برنگردم البته این بین چون خانوادم فشار اوردن سربازیشو زودتر پست کرد دیگه بهونه داشت واسه شب نیومدناش و میگف پادگانم میگفتم ورود خروجتو بیار نمیورد مشخص بود میره پیش همون دختره الانم رفته ازم شکایت کرده که تو رابطه نامشروع داری باید همچیت چک بشه فعلا تبرئه شدم باز تجدید نظر داده و گیرداده به نامزد سابقم ک قبل عقد جدا شدم ازش

دعاکن واسم خداهمچین ادماییارو سرراه کسی نزاره من ک بی کسم بابام فوت شده کسیم نیس ازم حمایت کنه فقط خودممو خودم

اگه مهریه نداری  پس فک نکنم دادگاه قبول  بگه  تو که مهریه نداری راحت طلاقش بده

ازم شکایت کرده بود به جرم زنای محصنه قاضی انقد سرش دادوبیداد کرد و گفت الان حکمو بدم ائاده حیثیت میکنه جدوابادتو میاره جلو چشات ولی انقد خوب دروغ میگه حتی وقتی من بابدن کبود و صورت داغون به مامانم گفتم کتکم میزنه کاملا انکار میکرد طوری ک مامانم حرف اونو باور کرد میگفت خودش خودشو میزنه بگه من زدم گریه میکرد حتی برای همین قاضی گفت باید وقت نظارت بدم ولی فعلا تبرئه ای 

شوهرم بهم خیانت کرد شباخونه نمیومد بهم هیچی پول نمیداد خوراک خونرو هم مامانش تو یه سبد چارتامیوه و پ ...

برو تو جواب شکایتش دادخواست اعاده حیثیت بده شکایت کن ازش بگو به من افترا میزنه برو خیلی راحت میتونی بچزونیش با دعا کردن الان چیزی حل نمیشه .قانون بیشتر طرف توئه یک وکیل بگیر 

برو تو جواب شکایتش دادخواست اعاده حیثیت بده شکایت کن ازش بگو به من افترا میزنه برو خیلی راحت میتونی ...

وکیل دارم گف ک تاوقتی حکم نهایی نیاد نمیشه اعاده حیثیت کرد منتظرم وقت دوم بشه 

ازم شکایت کرده بود به جرم زنای محصنه قاضی انقد سرش دادوبیداد کرد و گفت الان حکمو بدم ائاده حیثیت میک ...

اخخخخ عزیزم چقدر بد 

کاش میتونستی ازش کلی مدرک جمع کنی 

اینجوری زود تر حکمت اجرا میشد

مثلا وقتی کتک میخوردی میرفتی پزشک قانونی 

یا از خیانتاش مدرک جمع میکردی