2777
2789

ندیدم فقط امشب حس کردم ک داره بهم خیانت میشه 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ندیدم فقط امشب حس کردم ک داره بهم خیانت میشه 

چ جوری

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
ندیدم ببینم تمومه همه چیز

اما من حس میکنم نتونم تموم کنم 😔😭😭

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

عشق ما عمرش به دنیا نبود که پا بگیره 

البته عشق آنچنانی هم نبود...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
چ جوری

اونی ک برای مغازه ساندویچیش نون میداد ساعت۱۲شب زنگ زد بهش گفتم چرا الان گفت باید پول بهش بدم...الان چند روزه نون نیورده اخرین بار سه روز پیش بود اون مرده انقد خسیسه یساعت پولش نمیزاره بمونه دست کسی بعد ک از کنارش پاشدم دیدم داره بهش اس میده ندیدم چی نوشت ...چند روز پیش هم صبح ک از خواب پاشد دیدم داره تو گوشیش پیام یکیو پاک میکنه 

چرا این حسو کردین ؟

توضیح دادم 

از نظر جنسی هم سرد شده بنظرتون خیانت میکنه؟😭😭😭