2777
2789
عنوان

شب ک میشه

74 بازدید | 2 پست

صبح ک میشه صبحانه بیار ظرف  صبحانه بشور وای ناهار آماده نکردم ناهار درست کن ظرف بشور لباس تا کن ب خونه برس  ب   بچه برس  شب شد شام چی  شب درست کنم  ظرف هاروب شور رختخواب و شریک ی احساس یخ زده بشم یعنی چیزی ک فقط رابطه زندگیه شور شوقی نداره بعد سرم ک ب بالشت میارم فک می کنم ب گذشته ب الان ب  آینده  ب گذشته و آرزوها نرسیده ام ب الان و اطرافیانم ن اینکه  فکر کنید حسودم ولی هر کی بدبخت تر بود خیلی خوشبخت شد   بلاخره ی تغییری کرد زندگیشون ولی من چی  ن اینکه لطف خدا تو زندگیم ندیدم ناشکر باشم ولی شب ک میشه دلم میگیره از  این همه بی معرفتی ناعدالتی دنیا و اینکه حتی روزا فرصت فک کردن ندارم تا سرم می ذارم رو بالشت تو این افکار غلط  می زنم تا ب خواب می رم و صبح باز ی  شروع با ی سردرد میگرنی خدایا ی شبی ک صبحش برا منم توش تغییر باشه ی تغییرای خوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان