2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختره از حال میره گذشته😑نفهمیدم منظورتو

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

از زمان حال میره زمان گذشته فکر کنم قلب سرخ منظورشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

اهاااا فهمیدم.

سریال سرنوشت که یه اسم دیگه هم داره البته کره ایه از زمان حال میره به چندصد سال قبل و خیلییی عاشقشم.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

کره جنوبی بگم 

عاشقان ماه ؟ عاشقان ماه نسخه قلب سرخ چینی 

با این تفاوت که قلب سرخ فصل دومش که تو اینده است ساخته شد اما عاشقان ماه  سالهاست یه امتی رو تو کف نگه داشته 🤣🤣🤣

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
از زمان حال میره زمان گذشته فکر کنم قلب سرخ منظورشه

سرنوشت هم هست که کره ایه

سرنوشت هم هست که کره ایه

اره کره ای ها زیاد دارن ازین گذشته و اینده رفتنا 😁

اره کره ای ها زیاد دارن ازین گذشته و اینده رفتنا 😁

من عاشق فیلم کره ایم اصلا زیاد از چینی و ژاپنی خوشم نمیاد

عه من‌دیدم این فیلمو چندوقت پیش شبکه تماشا پخش میکرد دختره دکتر بود میرفت گذشته اخرشم‌موند تو گذشته ...

چینی بود؟ 

من عاشق فیلم کره ایم اصلا زیاد از چینی و ژاپنی خوشم نمیاد

ژاپنی خیلی صنعت  سریالشون فعال نیست 

اما چینی فعاله و طرفدارای خاص خودشو داره فقط چون زبانشون خیلی دلنشین نیست و مترجم کمتری پیدا میشه که ترجمه کنه به خاطر سختی زبانشون  کمتر از کره ای ها جا افتاده