2777
2789
😐😐😐😐خوب شما باید بگی تا من رو اون مورد متمرکز شم 

کی جدا میشم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم نیمه دوم امسال 🧐یا اگه خیلیییی طول بکشه تا یکی دوماه اول سال آینده ❤️

حس و حال شوهرم چیه؟ 

بخاطر خیانت و اعتیادش دارم جدا میشم..الانم با اون زنه هست

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
حس و حال شوهرم چیه؟  بخاطر خیانت و اعتیادش دارم جدا میشم..الانم با اون زنه هست

به نظرم به کوچولو ناراحته که داره ازتون جدا میشه ولی خیلی حس و حالش و نمی‌فهمه 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
به نظرم به کوچولو ناراحته که داره ازتون جدا میشه ولی خیلی حس و حالش و نمی‌فهمه 

اینده ی من و دخترم جی میشه؟

آینده اونا چی میشه؟

اینده ی من و دخترم جی میشه؟ آینده اونا چی میشه؟

آینده شما که احساس میکنم خوبه ولی شوهرت حس میکنم در حد شما نمیشه شاید شاید شاید اولش یه کم کوچولو خوش باشه 

شایدم ترک کردزندگیش خوب شد ولی بازم حسش مثل شما خوب نمیشه به نظرم ❤️

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
آینده شما که احساس میکنم خوبه ولی شوهرت حس میکنم در حد شما نمیشه شاید شاید شاید اولش یه کم کوچولو خو ...

در مورد شاغل شدنم چی؟ دولتی میرم یا ازاد؟

آینده شما که احساس میکنم خوبه ولی شوهرت حس میکنم در حد شما نمیشه شاید شاید شاید اولش یه کم کوچولو خو ...

رفتی عزیزم؟

2790
2778
2791
2779
2792