2777
2789
درست بود؟ 😂😂 فکر میکنم در حال حاضر نداره یا خیلی جدی نیس  درواقع از اوناییه که میبینی میگی ...

شنیدم که داره

عاره اصن بهش نمیاد داشته باشه🤣

کلا قصدش ازدواج نیس

ولی امروز یه کلیپ دیدم که هادی کاظمی قصدش این بوده کلا ازدواج نکنه

بعدش با سمانه پاکدل ازدواج میکنه و....

یه لحظه حس کردم اینم خر میشه همینجوری🤐😂🚶‍♀️

البته فک کنم حسی به من نداشته باشه مرتیکه بیشعور😑🚶‍♀️

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
اره حس میکنم یکم تعصبی باشه  راستش باهم حرف نمیزنیم پسر داییمه. ب نظرت زندگیمون باهم چطور میش ...

پس همون 

به نظرم پا پیش گذاشت اول در مورد تعصبی بودنش حرف بزن و روش کار کن 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم 🤒🤕💕🌹😍😍

گلم حستو بهم بگو

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
پس همون  به نظرم پا پیش گذاشت اول در مورد تعصبی بودنش حرف بزن و روش کار کن

مشاوره قبل ازدواج حتمن میرم

با خودشم حرف میزنم اخه خاهرشم اصلن چادری نیس ارایشم یکم یکم میکنه لباساشم همیشه صورتی و اینا حالا باز سر من تعصبیه🤦‍♀️🤣شانس منه

ابجی خاهش میکنم بگو حست راجب ازدواجمون چیه؟؟🥺خیلی خوشبخت میشیم باهم؟؟

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
شنیدم که داره عاره اصن بهش نمیاد داشته باشه🤣 کلا قصدش ازدواج نیس ولی امروز یه کلیپ دیدم که هادی ...

😂😂😂😂

آره منم احساس کردم قصدش با دختره خیلی ازدواج نیس 😂😂😂❤️❤️❤️

درمورد؟ 

هرچی به ذهنت میاد

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
مشاوره قبل ازدواج حتمن میرم با خودشم حرف میزنم اخه خاهرشم اصلن چادری نیس ارایشم یکم یکم میکنه لباسا ...

😂😂😂الهی 

آره این تعصب رو دست کنی به نظرم زندگی قشنگی دارین 😍😍😍❤️❤️

😂😂😂الهی  آره این تعصب رو دست کنی به نظرم زندگی قشنگی دارین 😍😍😍❤️❤️

ممنونم ازت عزیزترینم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
2790
2778
2791
2779
2792