mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9801 عنوان بندر انزلی 138 بازدید | 3 پست یکی از اشناهامون میخواد از لاهیجان بره بندر انزلی برا دخترش جهیزیه بخره میدونید میشه رفت یا نه با وجود کووید اصلا بازه جایی یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 1400/04/23 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
semicall عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 همه جا بازه مشكلي نيس ما واسه يه كاري از كرج رفتيم انزلي و برگشتيم مشكلي نبود شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9801 همه جا بازه مشكلي نيس ما واسه يه كاري از كرج رفتيم انزلي و برگشتيم مشكلي نبود ممنون از راهنماییت یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه
mahikm مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9801 شوهر منم محل کارش رشته و ما خودمون فومن هستیم مشکلی نیست ولی فکر کنم تردد شبانه رو گیر بدن مرسی عزیزم یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه