2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم رو میبینید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم بی بی چک زدم یه هاله همینجوری خیلی کمرنگ انداخت بعد یه مارک دیگ امتحان کردم دوتا خط پررنگ انداخت 

حتما مارک های دیگ هم امتحان کن مثل مدیکور و روژان 

:):)     :)              
دیروزم سه تا مارک مختلف زدم هر سه تاش هاله زد

فردا هم بزن اگه باشی باید پررنگتر بشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خیلیکمرنگه آره بارداری مبارکه

یعنی هستم؟؟ امکان نداره که خطا داشته باشه؟ این مدیکور بود دیروز هم دو تا روژان زدم جفتش سریع هاله زد اما به همین کمرنگی

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 
وقتی دوتاش هاله داره احتمال بارداری وجود داره  بزار چند روز از موقع پری بگذره اونجوری جوابش مط ...

باشه عزیزززززم

اگه زیر دو دیقه افتاد شک نکن بارداری،من ایقد مثبت کاذبپیشم هست البته مال من نیم تا ی ساعت و چن ساعت طول میکشید،ایقد افسردم😔سه ماهه اقدامم پریم نامظمه

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

اگه زیر دو دیقه افتاد شک نکن بارداری،من ایقد مثبت کاذبپیشم هست البته مال من نیم تا ی ساعت و چن ساعت ...

اینوهم بگم دوتا زیر دو دیقه هاله انداخت گفتم حتما باردارم ولی نبودم،مدیکور و ریما

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

اگه زیر دو دیقه افتاد شک نکن بارداری،من ایقد مثبت کاذبپیشم هست البته مال من نیم تا ی ساعت و چن ساعت ...

الهی که همین ماه جواب بگیری و باردار باشی عزیزم. یه سوال دارم عزیزم .دیروز که دو روز مونده به پریم آز دادم منفی بود یعنی احتمال داره بعدا مثبت بشه؟؟؟ فردا موعدمه