2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم رو میبینید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست
الهی که همین ماه جواب بگیری و باردار باشی عزیزم. یه سوال دارم عزیزم .دیروز که دو روز مونده به پریم آ ...

مرسی مهربونم، اره زود رفتی حداقل بزا چن روز بگذره مطمئنم بارداری،انشالله ک خبر بارداریتو بیای بمون بگی

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

مرسی مهربونم، اره زود رفتی حداقل بزا چن روز بگذره مطمئنم بارداری،انشالله ک خبر بارداریتو بیای بمون ب ...

الهی فداات شم عزیزم یه عالمه دعای خوب ولست میکنم الهی که شما هم زودی بیایی بگی مامان شدی😍😍😍

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی فداات شم عزیزم یه عالمه دعای خوب ولست میکنم الهی که شما هم زودی بیایی بگی مامان شدی😍😍😍

مرررسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه🙏🏼💛

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)