2777
2789

درصدات نگاه کردم 

احتمال داره قبول بشی 

اگه مجاز شدی توی کارنامت میزنه 

برو سرچ کن مصاحبه فرهنگیان 

احکام بخون سرچ کن احکام مصاحبه فرهنگیان

سوالایی که توی مصاحبه معمولا پرسیده میشه بخون و باخودت تمرین کن چه جوابی بدی ولی اگه سوال جدیدی هم پرسیدن هول نشو با اعتماد به نفس جواب بده 

اگه گفتن تدریس کن از قبل درحد ۱۰ دقیقه به مطلب برای تدریس اماده داشته باش یادت نره با بسم الله شروع کنی تدریسو

توی مصاحبه اختصاصی:

اخرین کتابی که خوندی 

روزای مهم تقویم 

مناطق تاریخی استانتون 

اشخاص مهم و مشاهیر استانتون 

میزان علاقه به معلمی 

چرا اصلا میخوای معلم بشی 

و...

سوالات این مدلی میپرسن

توی مصاحبه عمومی هم احکام میپرسن 

نماز روزه نماز جمعه راهپیمایی و...

اینارو حتما سرچ کنی بیشتر از چیزایی که من توضیح دادم برات میاره 

اولشم احتمالا میگن قران از رو بخونی درحد روخوانی باید بلد باشی زیاد سخت نیست.

شغل پدر و مادرت و معدلت هم میپرسن

عزیزم تاپیک هاتو چندبار دیدم یکم باید روی اعتماد به نفست کار کنی خودتو دست کم نگیری فکر نکنی بقیه از تو بالاتر هستن خودت سعی کن زندگیت بسازی منتظر کسی نمون هرکس هرحرفی زد جلوش وایسا از حقت دفاع کن 

نترس هیچ وقت نترس جسور باش 

اگه سوال یا کمکی از من برمیاد من هستم هروقت خواستی بگو

موفق باشی🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درصدات نگاه کردم  احتمال داره قبول بشی  اگه مجاز شدی توی کارنامت میزنه  برو سرچ کن ...

وای،عزیزم ممنون که وقت گذاشتید تاپیکامو خوندید دوست خوشگلم🥰😍😘 توضیحاتتون واقعا بدرد بخور بود مرسی واقعا 🙏❤❤❤❤

وای،عزیزم ممنون که وقت گذاشتید تاپیکامو خوندید دوست خوشگلم🥰😍😘 توضیحاتتون واقعا بدرد بخور بود مرسی ...

خواهش میکنم گلم 

ان شاالله قبول بشی توکل به خدا

میدونم بیشترش خودت میدونستی خواستم کلی بگم شاید بهت کمک کنه🌹 

خواهش میکنم گلم  ان شاالله قبول بشی توکل به خدا میدونم بیشترش خودت میدونستی خواستم کلی بگم شا ...

آره اینارو دیروز تو یه ویدیو دیدم 😅 که برای مصاحبه چی میپرسن ولی ۹۰ درصدش قبول شدنه او‌ل . وای انگار شما منو میشناسید فاطمه جون 😁😅😘😘😘😍😍

آره اینارو دیروز تو یه ویدیو دیدم 😅 که برای مصاحبه چی میپرسن ولی ۹۰ درصدش قبول شدنه او‌ل . وای انگا ...

نه فقط دو سه بار تاپیک زدی دیدم عزیزم 

اره تراز کنکور خیلی مهمه 

احتمالا مجاز بشی 

اما اصل کاری وقتیه که جواب انتخاب رشته بیاد

من خودم یادمه خیلی روم فشار بود تا نتیجه انتخاب رشته بیاد گفتم اگه سوالی داشتی کمکت کنم.

همیشه آموزش ابتدایی زیاد میگیرن