2777
2789
عنوان

😍 ترکیه😍

119 بازدید | 11 پست

من عاشق ترکیه هستم الان یه تور دیدم نوشته هزینه رفتو برگشت ۳/۸۰۰/۰۰ 

دونفره خب ۷۶۰۰میشه بلیطا

بعد اونجا بنظرتون چقدر خرج میشه یه خرید کوچیک فقط واسه خودمون ..؟چقدر پول همراه باشه کافیه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم‌مخور...

منم عاشق ترکیم 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

اگه برا خودتون بخوایین خرید کنین ۵کافیه فقط برا خودتون اونم کم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره واسه خودت چقد بخوای خرج کنی اونجا بری دلت خیلی چیزا میخواد ولی خب بیشتر برای لباس پول خرید میدی

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اگه برا خودتون بخوایین خرید کنین ۵کافیه فقط برا خودتون اونم کم

اره فقد برای گشتو گذار و خرج غذا چون تور گمونم فقط صبحانه میدن ..

اوکی مرسی عزیزم

اره فقد برای گشتو گذار و خرج غذا چون تور گمونم فقط صبحانه میدن .. اوکی مرسی عزیزم

به خوشی و سلامتی خوش بگذره عزیزم😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بستگی داره واسه خودت چقد بخوای خرج کنی اونجا بری دلت خیلی چیزا میخواد ولی خب بیشتر برای لباس پول خری ...

ده تومن داشته باشی کافیه بنظرم..

به خوشی و سلامتی خوش بگذره عزیزم😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

مرسی قربونت عزیزم هنوز تصمیم گرفتم😂فقد پول بلیطا دارم ایشالله بعد از عروسیم میریم

ده تومن داشته باشی کافیه بنظرم..

اره خوبه مخصوصااگه سوغاتی گرون نیاری یااصلا نیاری انشاءالله کلی خوش بگذرونی 

مرسی قربونت عزیزم هنوز تصمیم گرفتم😂فقد پول بلیطا دارم ایشالله بعد از عروسیم میریم

🌹🌹❤❤

اره خوبه مخصوصااگه سوغاتی گرون نیاری یااصلا نیاری انشاءالله کلی خوش بگذرونی 

نه فقط برا خودم خرید میکنم همسرمم فقد نگا لذت ببر از اطراف 😐😂😐

مرسی عزیززززم