2777
2789
الهی دعا میکنم دلتون اروم بشه واسه منم دعا کنید. من از بچگی مادرمو از دست دادم. همیشه حسرت یه محبت ...

کامنتتون منو به گریه انداخت وقتی مامانم رفت داداشم ۱۱ سالش بود یهو الان یادش افتادم 😞😞😔😔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وشب بخیر

تاپیک اخرم دعا برای حاجات میزارم و امشب شب سومه

امشب دعا برای حاجات بزرگ گذاشتم (صفحه دوم هست ودعا کوتاهیه)

ان شا الله همه به حاجاتشون برسن🌹

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس
الهی الهی  چقد بااحساس و بامحبتین. خدا بیامرزه مامان عزیزتون رو. خیلی دلم گرفته. ارزومه صدا ...

بی مادری بدترین درد دنیاست 🥺🥺

ارزو میکنم بهترینها براتون اتفاق بیفته 🙏🙏🙏🌹🌹

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
 ای وای عزیزم. اکثر مردا همینجوری ان. نگران‌نباش. توکل کن به خدا. از روی‌خیلی مسائل بگذر تا به ...

ماهم بحث و دعوا میکنیم اما نه دیگه هروز ..حال بهم زمیه واقعا..ماهی یکی دوبارخخخ

بچهه ها من دوست ندارم تاپیکجدا بزنم.ولی ی سوال دارم میشه جوابمو بدید؟شماها چند وقت یبار با شوهراتون ...

منم مشکله شمارو داشتم ولی از وقتی تاپیک با شوهرتون قهر میکنید چیکار میکنیدو زدم .بچه های نی نی سایت خیلی کمکم کردن الان دارم روشه مثبت اونارو انجام میدم خداروشکر بهتریم خواستی سربزن بخون سوالی داشتی تو تاپیک خودم بپرس جوابتو میدم

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏