parvaneh123 مدیر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4589 عنوان دلم گرفته😭💔 | مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 35 پست 💔💔💔 🖤🥀 1400/04/22 | 23:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7118 الهی دعا میکنم دلتون اروم بشه واسه منم دعا کنید. من از بچگی مادرمو از دست دادم. همیشه حسرت یه محبت ... کامنتتون منو به گریه انداخت وقتی مامانم رفت داداشم ۱۱ سالش بود یهو الان یادش افتادم 😞😞😔😔 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بارووووووووووووووون عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 795 اخه مگه میشه اینقدر سختی رو تحمل کرد. الهی که لبتون خندون و دلتون شاد باشه مهربون. 🌺 ممنون همچنین🙏
pariajone عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 574 سلام وشب بخیرتاپیک اخرم دعا برای حاجات میزارم و امشب شب سومهامشب دعا برای حاجات بزرگ گذاشتم (صفحه دوم هست ودعا کوتاهیه)ان شا الله همه به حاجاتشون برسن🌹 Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7118 الهی الهی چقد بااحساس و بامحبتین. خدا بیامرزه مامان عزیزتون رو. خیلی دلم گرفته. ارزومه صدا ... بی مادری بدترین درد دنیاست 🥺🥺ارزو میکنم بهترینها براتون اتفاق بیفته 🙏🙏🙏🌹🌹 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
eli_armin عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 234 ای وای عزیزم. اکثر مردا همینجوری ان. نگراننباش. توکل کن به خدا. از رویخیلی مسائل بگذر تا به ... ماهم بحث و دعوا میکنیم اما نه دیگه هروز ..حال بهم زمیه واقعا..ماهی یکی دوبارخخخ
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 بچهه ها من دوست ندارم تاپیکجدا بزنم.ولی ی سوال دارم میشه جوابمو بدید؟شماها چند وقت یبار با شوهراتون ... منم مشکله شمارو داشتم ولی از وقتی تاپیک با شوهرتون قهر میکنید چیکار میکنیدو زدم .بچه های نی نی سایت خیلی کمکم کردن الان دارم روشه مثبت اونارو انجام میدم خداروشکر بهتریم خواستی سربزن بخون سوالی داشتی تو تاپیک خودم بپرس جوابتو میدم برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏