2777
2789

بچهه ها من دوست ندارم تاپیکجدا بزنم.ولی ی سوال دارم میشه جوابمو بدید؟شماها چند وقت یبار با شوهراتون دعوا میکنید؟منو همسرم روزی یبار

بخدا دیگه خسته شدم😔

داغونم😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی دعا میکنم دلتون اروم بشه واسه منم دعا کنید. من از بچگی مادرمو از دست دادم. همیشه حسرت یه محبت ...

کاش من جای شما بودم .. من مادری نصیبم شد ک کاش هیچوقت نمیشد هرررچی بدبختی کشیدم توزندگیم زیرسراونه هرمادری مادر نیست...هیچوقت نمیبخشمش..کاش منم مادرم میمرد انقدر زجرنمیکشیدم اینارو گفتم تا بدونین شرایط بدتر از شماهم هست.

الهی دعا میکنم دلتون اروم بشه واسه منم دعا کنید. من از بچگی مادرمو از دست دادم. همیشه حسرت یه محبت ...

سلام منم پنج ساله بودم مادروپدرموازدست دادم وحالاهم بایددوری بچهامو تحمل کنم امیدوارم روزهای شادی پیش وروتون باشه ببخشیددلم گرفت برامنم دعاکنید 

منم دلم‌گرفته ازدست شوهرم وکاراش خسته شدم....

ای وای عزیزم. اکثر مردا همینجوری ان. نگران‌نباش. توکل کن به خدا. از روی‌خیلی مسائل بگذر تا به خودت سخت نگذره. 

خانما خیلی حساسن و احساسی ولی واسه اقایون فرقی نمیکنه. برات دعا میکنم زندگیت به بهترین شکل ممکن رقم بخوره عزیزم. الهی آمین

بچهه ها من دوست ندارم تاپیکجدا بزنم.ولی ی سوال دارم میشه جوابمو بدید؟شماها چند وقت یبار با شوهراتون ...

بستگی داره بحث شاید هر دوسه روز یخ بار دعوای اساسیم پیش میاد بعضی وقتا

منم دلم گرفته

چون عزیزی از دست دادم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
الهی الهی.  چقد سخته که اینجور میگین.  دلتون اروم باشه الهی.  نمیدونم چی بگم از بس ش ...

حالا فقط مادرم نیست البته متنفرم از اینکه میگم  م ا د ر م... چون ب شدت ازش نفرت دارم بهتره بگم زنیکه... از پدرم و بعد ازاون ازهمسرم ب شدت ضربه خوردم ..تموم امید وآرزوهام بچمه ...  منم مثل شما نمیدونم مادر یعنی چی ... 

درهرصورت ممنون امیدوارم شماهم ب آرامش برسید

من

دقیقا دوماه پیش ۲۹دقیقه دیگه از پیشم رفت،پر کشید.

از دلتنگیش دارم میمیرم

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️