2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه والا تا ۶ ماه آینده رسول باید دارو مصرف کنه بعدش  دوباره بره آزمایش اسپرم بده بعدش  من ...

بسلامتی انشالله هرچی خیره😍😍😍😍 یعنی تو مشکلی نداری؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
بسلامتی انشالله هرچی خیره😍😍😍😍 یعنی تو مشکلی نداری؟

سلام  الان بگم شب بخیر یا روز ب خیر 

مرسی آجی ممنون سلامت باشی من همون تنبلی بود ک با دارو نرمال شد دیگه فعلا تازه دکتر نرفتم ببینم چی میگه  ولی مشکل اصلی ناباروری واریکوسل رسول بود

سلام  الان بگم شب بخیر یا روز ب خیر  مرسی آجی ممنون سلامت باشی من همون تنبلی بود ک با ...

خب خداروشکر فهمیدین به خودتم استرس میدادی بیخود 😍❤ امسال مامان میشی

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام  الان بگم شب بخیر یا روز ب خیر  مرسی آجی ممنون سلامت باشی من همون تنبلی بود ک با ...

خداروشکر انشاالله خیلی زود باردار بشی عزیزم💋

راستی نیلو رابطه تو رسول خوب شده دیگه؟

خدایا تو بسازی قشنگتره
خداروشکر انشاالله خیلی زود باردار بشی عزیزم💋 راستی نیلو رابطه تو رسول خوب شده دیگه؟

سلام آجی خوبی مرسی ممنون سلامت باشی .

آره تقریبا خوبه بعضی روزا سرش میخوره ب سنگ مادرش  وگرنه خودش خوبه ما هیچ مشکلی نداریم در کل همیشه دعوا ها سر چیزای بیخودی خنده دار بوده  همون فِت فات

سلام آجی خوبی مرسی ممنون سلامت باشی .  آره تقریبا خوبه بعضی روزا سرش میخوره ب سنگ مادرش   ...

سلام گلم مرسی به خوبیت 😘

خداروشکر انشاالله همیشه خوب باشین عزیزم💋

خدایا تو بسازی قشنگتره