2777
2789
فدات بد نيستم ٣ روزه بويايي نداره😓 ميترسم حرفى بزنم بزور سرپا نگه ميدارم خودم

😟ووی چرا میترسی دکتر نری خطرناکه😢

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات بد نيستم ٣ روزه بويايي ندارم😓 ميترسم حرفى بزنم بزور سرپا نگه ميدارم خودم

سلام😙 بخودت برس چیزا مقوی بخور اش و سوپ  و کباب

هیچوقت برای رضایت دیگران خودت رو تغیر نده...♡
يارو ميگه رفتى برامان آوردى😟 اينقدر استرس دارم كه نگو امام حسين شر بندازه لا فقط😓

چه ربطی داره بعد تو خیلی وقته برگشتی که تازه گرفتی حتما 

حالا بهش بگو شاید الکی ترسیدی 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
گروه نيست كسي بگى بياد اينجا

تا ساعت پیش بودن خبر دادم چشت گنا معلوم نیست کجان 

زهرا رفته زایمان ازش خبر نداریم فعلا

چه ربطی داره بعد تو خیلی وقته برگشتی که تازه گرفتی حتما  حالا بهش بگو شاید الکی ترسیدی

نميدانم هى از روزى آمدم سردرد و بيحال بودم ٤شنبه هم رفتم حمام متوجه شدم بو شامپو حس نمكنم آمدم بيرون عطر تند آرش هرچي بو مكنم اصلا هيچى حس نمكنم

سلام نازار😗 اره خيلي ميترسم عاطى هى ميندازم پايين  از ٤ شنبه بويايي ندارم به هيچكى نگفتم🤫 ف ...

اینجور بدتر ضعیف میشی

اره شکر خدا خوب شد بیشترم با دمنوش و عسل طبیعی و اینا  توهم بخور تا خفیفه علایم زود خوب شی من ترخینه هم درست کردم براش خیلی خوبه گرمه

هیچوقت برای رضایت دیگران خودت رو تغیر نده...♡
سلام نازار😗 اره خيلي ميترسم عاطى هى ميندازم پايين  از ٤ شنبه بويايي ندارم به هيچكى نگفتم🤫 ف ...

سلام بهار جان خدا بد نده خوبی؟

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
نميدانم هى از روزى آمدم سردرد و بيحال بودم ٤شنبه هم رفتم حمام متوجه شدم بو شامپو حس نمكنم آمدم بيرون ...

😐 به بهانه دیگه برو دکتر بذار غر بزنه به درک خودت درمان کن تو 

2790
2778
2791
2779
2792