2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلامتی عزیزم  توچخبر میبینم ک دس ب تاپیکت خیلی خوبه😂😂

😛

اون روز نینی یار و تگ کردی پرسیدم چرا داری میری جواب ندادی😏😒

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
قشنگم هس اسمم نه😂😂😂😂😂دوشب فکرکردم تاانتخاب کردم خواستم کوردی باشه😂😂 خونه بابامم برگشتم چشم😍 ...

آره قشنگ کوردیه😈 منتظریم😍 مرسی ازمهربونیت

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
😛 اون روز نینی یار و تگ کردی پرسیدم چرا داری میری جواب ندادی😏😒

تااومدم جوآب بدم لغوشده بودم 

گفتم حالا ناراحتم میشی میگی  از عمد جواب نداد

سرعمر رفتم‌ی جا کسی نباشه زرتی پیدات شد😂😂

💙
تااومدم جوآب بدم لغوشده بودم  گفتم حالا ناراحتم میشی میگی  از عمد جواب نداد سرعمر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

همه جا هستم😈😈

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
سلام حدیث جون سلامت باشی خودت خوبی چه خبرا🌹

مرسی گلم خوبم شکر هیچی والا بیکار هی میام اینجا سر میزنم پرنده هم پر نمیزنه نمیدونم چرا دیگه نمیان🤕

خدایا تو بسازی قشنگتره